Connect with us

Hirdetés

technokrata

Brutális új kommunikátor – fotógaléria

Kütyük

Brutális új kommunikátor – fotógaléria

A HTC boszorkánykonyhájában valami nagyon ütős kis újdonság van készülőfélben.

Néhány nappal ezelőtt napvilágot látott egy igen rossz minőségű, valószínűleg Photoshopban összeállított kép, melyen egy bizonyos HTC Athena nevezetű készülék volt látható. Akkor még sokan úgy vélekedtek, hogy talán kamu az egész, most viszont már teljesen biztos, hogy a tajvaniak hamarosan ki fogják adni minden idők egyik legérdekesebb kommunikátorát.

A lengyel PDA club munkatársai olyan szerencsés helyzetben voltak, hogy sikerült néhány élőfotót készíteniük a hivatalosan egyelőre még be sem jelentett modellről. A HTC Athena tulajdonképpen olyan, mint egy bőrkötéses könyv. Amikor szétnyitjuk, kifordul belőle egy nagyméretű kijelző, valamint egy teljes értékű QWERTY billentyűzet. Ez a két főbb szerkezeti elem teljesen külön életet él, azonban munka közben olyan pozícióba lehet hozni őket, mintha a készülék egy hagyományos notebook lenne.

A kereskedelmi forgalomban valószínűleg HTC X7500 néven debütáló újdonság lelke nem más, mint egy 400 MHz-es frekvencián üzemelő Samsung mikroprocesszor, mely többek közt 256 MB ROM és 64 MB RAM memória társaságát élvezi. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 3,5 colos képátlóval rendelkező TFT panel gondoskodik, mely természetesen érintésérzékeny, valamint 65 ezer színárnyalat büszke tulajdonosa. A korábbi pletykák szerint a display 320×240 pixeles felbontású, a legfrissebb híradások viszont már 640×480 képpontról tesznek említést – idővel majd csak kiderül, hogy mi a valóság.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) HTC X7500-ban egy 2 megapixeles fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely többek közt vakut és makró funkciót is kapott. Említést érdemel még a Windows Mobile 5.0 operációs rendszer, a 802.11b/g Wi-Fi kontroller, a miniUSB csatlakozó, valamint az SDIO-képes bővítőslot. A készülék természetesen 3G kompatibilis, így többek közt videótelefonálni is lehet vele.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés