Connect with us

technokrata

Ajándék iGO térképfrissítés karácsonyra!

Kütyük

Ajándék iGO térképfrissítés karácsonyra!

Az egyik legkedveltebb navigációs megoldás jelentős frissítést kapott karácsonyra.

December 20-tól, azaz mától ingyenesen tölthető le három ország frissített térképe az iGO 2006 GPS-navigációs szoftverhez az i-go.com weboldalról. Az iGO update azoknak is ajánlott, akik csak idehaza használják a navigációt, hiszen Magyarország térképe is megújult.

A Nav N Go Kft. által fejlesztett iGO GPS-navigációs szoftver már másfél éve nyújt hatékony segítséget az autósoknak a tájékozódásban. A szoftverhez az idén másodszor kínálnak a fejlesztők ingyenesen letölthető térképeket. Az iGO aktuális frissítése 3 országtérképpel ajándékozza meg a felhasználókat. Az i-go.com weboldalról ingyenesen tölthető le Magyarország, Románia, Szlovákia frissített térképe.

A változás a Magyarország térképet érintette leginkább. A hazai útvonalhálózat 2.159 kilométerrel bővült, bekerültek a közelmúltban megépült útszakaszok, így például a Nyíregyházát és Békéscsabát elkerülő út, illetve az M7-es és az M35-ös napokban átadott szakasza is. A POI adatok több ezerrel bővültek, bekerültek a programba a taxidrosztok és a lottózók.

A térképészek mellett a szoftverfejlesztők is lázasan dolgoznak: 2007 első hónapjaira ígérik az iGO szoftverfrissítését, amely olyan hasznos funkciókat kínál majd, mint a TMC forgalmi riasztás, vagy az útbiztonsági kamerák, melyek figyelmeztetik a sofőrt a sebességmérőkre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek