Connect with us

technokrata

A legragyogóbb mobil – limitált kiadásban

Kütyük

A legragyogóbb mobil – limitált kiadásban

Az LG megpróbálta tovább fokozni a Shine mobiltelefon egyediségét.

Bár a készülék még meg sem jelent a piacon, máris elkészült belőle egy limitált széria, mely egész pontosan Shine Designer´s Edition névre hallgat. A Lee Sang Bong által megálmodott spéci kiadás érdekessége abban rejlik, hogy felületét koreai írásjelek díszítik: a telefonon egy komplett vers olvasható.

Az LG Shine valódi, rozsdamentes acélból készült külsővel rendelkezik, mely egyrészt ellenáll a kisebb-nagyobb külső behatásoknak, másrészt pedig elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonnak. A szupervékony mobil külsején található kijelző tükörként funkcionál mindaddig, amíg nem aktiváljuk a készüléket.

Az LG KV4200, LG LV4200 és LG SV420 neveken is ismert újdonság hátlapjában egy 2 megapixeles felbontású, integrált vakus digitális fényképezőgép modul lakozik, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fényképek készíthetők, de természetesen a videókamkorder funkció sem hiányzik a telefonból. Érdekesség, hogy az optika Schneider-Kreuznach gyártmányú.

Egyedi megoldás, hogy a fedlapon a megszokott ötirányú navigomb helyett ezúttal egy speciális navigációs tekerőtárcsa gombot helyeztek el a fejlesztők. A billentyűzet egyébként elegáns kék háttérvilágítást kapott. A belső memória kapacitása nem kevesebb mint 1 GB, ezenkívül pedig memóriakártyákat is kezel a készülék.

A mindössze 13 milliméter vastag sliderphone TFT kijelzője a mai elvárásoknak megfelelően QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A világsikerű Chocolate telefonból (LG KG800) több mint négy millió darabot értékesítettek világszerte az elmúlt hat hónap alatt, és még ma is nagy népszerűségnek örvend, ráadásul már megjelent a 3G-s kiadása is, az LG KU800. Az LG Shine telefont várhatóan 2007-től vezetik be az európai piacokon. Egyes források szerint elképzelhető, hogy az ezüst színű alapmodellt később más színváltozatú (fekete, fehér) kiadások is követni fogják, de az biztos, hogy az összes verzió közös vonása lesz a türköződő felület.

A következő oldalon néhány saját készítésű élőfotó látható a telefon alapváltozatáról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle