Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper headset – katonai technológiákkal

Kütyük

Szuper headset – katonai technológiákkal

A fejlett katonai technológiák szépen lassan a mobiltelefóniába is beszivárognak.

A kiváló minőségű mobiltelefonos headsetek fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Aliph cég hamarosan be fogja mutatni legújabb termékét, mely minden korábbinál fejlettebb technológiai megoldásokkal büszkélkedhet. A gyártó munkatársai az újgenerációs Jawbone headset kifejlesztése kapcsán felvették a kapcsolatot az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának kutatási és fejlesztő részlegével, ahonnan állítólag hathatós segítséget kaptak.

Az új Aliph Jawbone headset kifejlesztése kapcsán az volt a legfontosabb szempont, hogy a háttérzajokat a lehető legminimálisabbra csökkentsék. Magyarul az volt a cél, hogy amikor valaki a fülére helyezi a headsetet és telefonos beszélgetést kezd, akkor a telefonáló felek csak és kizárólag az emberi hangot hallják, a környezeti zajokat pedig egyáltalán ne.

Az Aliph szerint az úgynevezett Noise Shield, vagyis Zaj Árnyékolás technológia a katonaságnál már bizonyított, így a hétköznapi életben sem csalódunk majd benne. A Noise Shield lényege, hogy a headsetben a szokásostól eltérően nem egy, hanem két mikrofont találunk, valamint egy kiegészítő érzékelőt, melyek összevéve rengeteg akusztikus információt biztosítanak a megfelelő zajelnyomáshoz.

A nem csak nagy tudású, hanem egyben elegáns megjelenésű Aliph Jawbone headset ára, illetve piaci debütálásának pontos időpontja egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés