Connect with us

technokrata

Mobiltelefont karácsonyra!?

Kütyük

Mobiltelefont karácsonyra!?

Rohamosan fogy a karácsonyig hátralevő napok száma, de még mindig nem tudjuk, hogy milyen mobilt vásároljunk ajándékba?

Ekkor sem kell kétségbe esni! Érdemes megfontolni annak a lehetőségét, hogy egy konkrét, általunk kiválasztott készülék helyett inkább egy ajándékutalványt vásároljunk szeretteinknek.

Ennek többek közt az lehet az előnye, hogy a megajándékozott személy még véletlenül sem kap olyan telefont, melynek a formája, vagy éppen a tudása végül is nem nyeri el a tetszését, és ily módon elkerülhető, hogy az ünnepek utáni első napokban máris vissza kelljen menni a boltba, kicserélni a telefont. Némi hátránya is van ennek a megoldásnak: a karácsonyfa mellett, a finom bejgli illatban még nem lehet nyomkodni a telefont, maximum az ajándékutalványt lehet izgatottan szorongatni.

Amennyiben Motorola rajongó a megajándékozni kívánt személy, most 15.000 forintos ajándékutalványt vásárolhatunk a számára, mely aztán a Motorola két budapesti szakboltjában és szervizében váltható be. Hogy milyen mobilra érdemes majd beváltani a bónt, vagy éppen milyen Motorolát érdemes a fa alá tenni? Mindjárt kiderül!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák