Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss kémfotó: olcsó Sony Ericsson Walkman mobil

Kütyük

Friss kémfotó: olcsó Sony Ericsson Walkman mobil

Íme a legfrissebb kémfotó a Sony Ericsson olcsó zenetelefonjáról.

Az alábbi fényképeken egy mindeddig hivatalosan még be nem jelentett Sony Ericsson mobiltelefon látható. A kereskedelmi forgalomban minden valószínűség szerint Sony Ericsson W200i néven debütáló újdonság alsó részén ott az a bizonyos jól felismerhető Walkman logó, vagyis ezúttal egy újabb zenemobilhoz van szerencsénk. Mivel az egyik fotó az amerikai FCC szervezettől szivárgott ki, több mint valószínű, hogy már csak rövid idő van hátra a hivatalos bejelentésig.

Mivel a W200i egy alsóbb árkategóriában versenyző készülék, elmondható, hogy segítségével a Sony Ericsson a közeljövőben minden korábbinál szélesebb körben szeretné elterjeszteni a Walkman zenetelefonokat. A már kapható K510i-re épülő W200i-ben minden valószínűség szerint egy 128×160 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú TFT kijelző teljesít szolgálatot, a telefon többi specifikációját azonban jelenleg még sűrű homály fedi. Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy a legolcsóbb Sony Ericsson Walkman mobil pontosan milyen áron jelenik majd meg a kereskedések polcain.

Ahogy arról már beszámoltunk, a cég vezetői kérdésünkre nemrégiben elárulták, hogy teljesen biztos, hogy 2007-ben nem fog bemutatkozni Sony PlayStation jellegű, elsősorban mobil szórakoztatásra és játékra kihegyezett Sony Ericsson mobiltelefon. A gyártó ellenben jövőre be fogja mutatni első olyan készülékeit, melyekkel már nem csak internetes, hanem földi sugárzású televíziós adások is nézhetők lesznek – magyarul hamarosan érkeznek az első DVB-H kompatibilis Sony Ericsson telefonok. A vállalat képviselői elmondták, hogy a mobil operátorok manapság már nem annyira az EDGE-re, hanem sokkal inkább a 3G-re fókuszálnak és ezért fordulhat elő, hogy egyes Sony Ericsson 3G mobilokból hiányzik az EDGE támogatás. A Sony Ericsson egyébként a közeljövőben vadonatúj HSDPA (3,5G) készülékekkel is meg kíván jelenni a piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés