Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élőfotókon a legújabb Nokia zenemobil

Kütyük

Élőfotókon a legújabb Nokia zenemobil

Íme néhány élőfotó a Nokia fiatalos zenemobiljának új kiadásáról.

A Nokia 3250 Xpress Music névre keresztelt, hivatalosan szeptember végén debütált újdonság az alapmodellétől eltérő, felfrissített színvilágú designt kapott, de ami ennél talán sokkalta fontosabb: az alapcsomagban egy 1 GB tárolókapacitású microSD memóriakártyát is találhatunk.

A telefon különleges formatervezése révén hagyományos telefonbillentyűzete elcsavarva külön zenegombokká alakul. A Nokia 3250-en akár 1 GB jó minőségű zene (750 dal) is tárolható, melyet 10 órán keresztül hallgathatunk. A felhasználók emellett a Nokia 3250 2 megapixeles kamerájának és okostelefon funkcióinak is jó hasznát vehetik. A 130 gramm tömegű készülék 103,8x50x19,8 milliméter méretű.

A felhasználók a Nokia 3250 billentyűzetének 180 fokos elcsavarásával közlekedhetnek a zenét kezelő gombok és a normál telefonbillentyűzet között. A Nokia 3250 zenelejátszója számos digitális zeneformátumot támogat, többek között az MP3-at, a WMA-t, az M4A-t, és az AAC-t, így a zenék egyszerűen feltölthetők és továbbíthatók. A zenéket emellett menet közben a hálózaton keresztül is letölthetjük, kedvenc dalainkat pedig beállíthatjuk csengőhangként. A Nokia 3250 zenei kínálatát a Vizuális Rádió klienssel kiegészített FM rádió teszi teljessé.

A felhasználók a kedvenc CD-iken található dalokat a Nokia Audio Manager szoftverrel digitális zenefile-okká alakíthatják, majd saját zenei gyűjteményük és kedvenc válogatásaik ikonját a számítógépről közvetlenül a telefonra tehetik. A HS-20 Nokia sztereó fülhallgató 3,5 milliméteres dugaljához a felhasználó saját fülhallgatója is csatlakoztatható, így még több tartozék társítható a Nokia 3250-hez. A Nokia 3250 2 megapixeles kamerával rendelkezik, mely a készülék billentyűzetének 90 fokos elcsavarása esetén kapcsol be. A képeket pár egyszerű lépésben azonnal megoszthatjuk másokkal MMS-ben, vagy kinyomtathatjuk egy kompatibilis printeren a Bluetooth vezeték nélküli technológia révén.

A Series 60 platformon és a Symbian operációs rendszeren alapuló Nokia 3250 a funkciók és az üzenetküldési módok széles skáláját kínálja, és lehetőséget teremt a független alkalmazás-fejlesztők számára saját zenei alkalmazásaik megalkotására. Az elkészült alkalmazások letölthetők és telepíthetők a Nokia 3250-re. Az okostelefon funkciókat a menet közben élvezhető zenével kombináló Nokia 3250 beszélgetési ideje eléri a 3 órát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés