Connect with us

technokrata

A Samsung áttervezte új olcsó mobilját

Kütyük

A Samsung áttervezte új olcsó mobilját

A Samsung ezúttal egy régi-új mobiltelefonnal rukkolt elő.

A régi-új jelző ez esetben arra vonatkozik, hogy a gyártó már nyáron lerántotta a leplet a Samsung C240-ről, azonban a készüléknek csak most jelent meg a kereskedelmi forgalomban is kapható, végleges változata. Ez a verzió teljesen új, sokkal elegánsabb designt kapott: a korábbi lágy ívek átadták a helyüket a szögletes formáknak.

A Samsung – korábbi ígéreteihez híven – a belépőszintű mobiltelefonok szegmensét sem hanyagolja el. A most érkezett Samsung SGH-C240 nem más, mint egy hagyományos kialakítással rendelkező, low-end kategóriás készülék.

Az újdonság pontos méret-, illetve tömegadatait egyelőre sűrű homály fedi, azt viszont már tudni lehet, hogy a telefonban egy TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot. A 128×160 pixeles felbontású LCD színmélysége egyelőre ismeretlen, de több mint valószínű, hogy a display 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Digitális fényképezőgép modul ezúttal nem került a mobilba, de a GPRS Class 10 adatátviteli technológiáról, a WAP 2.0 böngészőről, a Java MIDP 2.0 alkalmazásokról, illetve az MMS kompatibilitásról szerencsére nem kell lemondanunk.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-C240-ben többek közt egy sztereó FM rádiót is találhatunk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle