Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung E790: stílusos kagylómobil újdonság

Kütyük

Samsung E790: stílusos kagylómobil újdonság

A Samsung mobil újdonság dömpingje a jelek szerint még így az év vége felé járva is tovább folytatódik.

A dél-koreai székhelyű vállalat ezúttal egy a középkategóriás mobiltelefonok piacán hadrendbe állítandó, széthajtható kialakítású újdonsággal rukkolt elő. A keresztségben Samsung SGH-E790 nevet kapott telefon esetében a fejlesztők elsősorban a stílusos megjelenésre, az elegáns designra helyezték a fő hangsúlyt, melynek eredményeképp a felhajtható fedlap tükröződő felületet kapott, amin ráadásul alaphelyzetben nem is látható a külső kijelző képe. Hasonló megoldást korábban a Sony Ericsson Z610i és Z310i esetében láthattunk.

Ha már a külső display-nél tartottunk: a kisméretű panel a legfejlettebb OLED technológiára építkezi, 80×64 képpontos felbontású és monokróm (16 szürkeárnyalat). A belső TFT fő kijelző ezzel szemben már több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni és 176×220 pixeles felbontással rendelkezik. A digitális fényképezőgép modul révén maximum 1.600×1.200 képpontos (2 megapixel) fényképek lőhetők, de például a vaku sajnos hiányzik az optika mellől.

A 80 MB kapacitású integrált memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető, az energiaellátásról pedig egy 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-E790 alaphelyzetben 92 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 16,5 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 82 grammot nyom. Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a GPRS, EDGE és Bluetooth adatátvitelről, az 1.000 férőhelyes telefonkönyvről, az e-mail kliensről, valamint az MP3 lejátszó funkcióról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés