Connect with us

technokrata

Rugósbicska mobil – egyszerűen nagyszerű!

Kütyük

Rugósbicska mobil – egyszerűen nagyszerű!

Minimális tudás, maximális design – röviden így jellemezhető a most bemutatandó mobiltelefon.

Ismerősi körömben egyre gyakrabban hangzik el a kérdés, mely szerint ˝mikor találják már fel azt a mobilt, amivel csak telefonálni lehet?˝. Az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket általában azok szokták feltenni, akik egyszerűen már megcsömörlöttek a mai modern készülékek már-már túlburjánzó szolgáltatási körétől és egy mobilban egyszerűen nincs szükségük több megapixeles kamerára, webböngészőre, vagy például színes kijelzőre. Nos jelentem, megszületett az ilyen vásárlók álomtelefonja!

Az alábbi, egyelőre csak designtervezet szintjén létező mobiltelefon az abszolút minimalizmus jegyében született, olyannyira, hogy segítségével még szöveges üzeneteket sem lehet küldeni, illetve fogadni. A tudáshoz hasonlóan a design is minimalistára sikeredett, ezzel együtt mégis nagyon ötletesnek mondható. A telefonnak első pillantásra csak nagy jó indulattal nevezhető készülék hossza nem éri el a 80 millimétert, szélessége és vastagsága pedig gyakorlatilag elhanyagolható.

Alaphelyzetben csak egy hangszóró, egy mikrofon és négy darab, három irányban lenyomható billentyű látható a telefonon. Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy a fejlesztők talán még a kijelzőt is kihagyták a minimál mobilból? Azért ennyire nem rossz a helyzet, van display, csak éppen alapállapotban nem látható. A kijelző a telefon baloldalából rúgósbicska mintájára pattintható ki, és érdekessége, hogy teljesen átlátszó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle