Connect with us

technokrata

Két vadonatúj Samsung mobil headset

Kütyük

Két vadonatúj Samsung mobil headset

A Samsung ezúttal nem új mobiltelefonokat, hanem új headseteket mutatott be.

A Samsung munkatársai a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy a WEP-410 és a WEP-180 kifejlesztésekor az elegáns megjelenés mellett elsősorban a kényelmes viseletre helyezték a fő hangsúlyt.

A fülbedugós kialakítású, Samsung WEP-410 típusjelzésű újdonság tömege alig 7,4 gramm, vagyis elmondható, hogy viselője szinte nem is érzi, hogy valami van a fülében. Ehhez képest az alacsonyabb árkategóriában versenyző, jobb és bal fülre egyaránt akasztható Samsung WEP-180 már egy igazi nehézsúlyú példány, hiszen ennek a készüléknek a tömege már eléri a 13 grammot.

Talán már mondanom sem kell, hogy mindkét headset a legújabb Bluetooth szabványt, vagyis a 2.0-s verziót támogatja. A headsetek oldalán elhelyezett nagyméretű gombbal lehet hívásokat kezdeményezni, fogadni, illetve befejezni, az oldalsó gombokkal pedig a hangerőt lehet szabályozni. Akit esetleg zavarna a készülék működését jelző LED fényforrás villogása, az egyszerűen kikapcsolhatja ezt a funkciót.

A 89 euróba, vagyis mintegy 23 ezer forintba kerülő Samsung WEP-410 egyetlen feltöltéssel maximum 4 órás beszélgetési időt, illetve mintegy 3-4 napos készenléti időt biztosít számunkra. Az 59 eurós, vagyis mintegy 15 ezer forintos áron kapható Samsung WEP-180 esetében 6 órás beszélgetési-, illetve ugyancsak 3-4 napos készenléti időről beszélhetünk.

A Samsung két új headsete már meg is jelent a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle