Connect with us

technokrata

Gyorsul az ADSL

Kütyük

Gyorsul az ADSL

Jelentősen emelkedő ADSL sávszélesség, telefonszolgáltatás nélküli nagykereskedelmi ADSL a Magyar Telekomtól.

A Magyar Telekom 2007 első negyedévében díjmentesen megnöveli az ADSL szolgáltatás sávszélességét. A sávszélesség-növelés – adott csomagtól, és műszaki lehetőségektől függően – akár kétszer, háromszor vagy négyszer gyorsabb internetezést is lehetővé fog tenni. A jelenleg 512 kbit/s sávszélességű szolgáltatásnál akár 1 Mbps, a jelenleg 1 Mbps maximális letöltési sávszélességű csomagnál akár 4 Mbps, a jelenlegi 2 Mbps vagy 3 Mbps sávszelességű csomagoknál pedig akár 8 Mbps lehet a maximális letöltési sebesség. A nagyobb szávszélesség előnyei többek között az egyre népszerűbb multimédiás alkalmazásoknál (pl. videó, zene) lesznek érezhetőek.

Az ADSL sebesség növelését a Magyar Telekom 2007. január közepén kezdi meg, s az átállítási munkálatok várhatóan néhány hónapot vesznek igénybe. A Magyar Telekom az ADSL hozzáférések átállítását a nap 24 órájában folyamatosan végzi, ami az üzemelő végpontok esetében néhány perces leállást okoz.

Telefonszolgáltatás nélkül igénybe vehető nagykereskedelmi ADSL
A hazai internetpiac fejlődésével felmerült az igény a telefonszolgáltatás nélküli szélessávú Internet használatára. Ezt felismerve a Magyar Telekom a közeljövőben bevezeti a telefonszolgáltatás nélküli ADSL szolgáltatást, amely internetszolgáltató partnerein keresztül lesz igénybe vehető. A havidíjas telefon nélküli ADSL bevezetése jelentős fejlesztéseket igényel a Magyar Telekom részéről, melyek várhatóan 2007 első negyedévében fejeződnek be. Ezzel a szolgáltatással azon ügyfeleknek is lehetőségük lesz ADSL-hez jutni, akik nem rendelkeznek telefonelőfizetéssel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák