Connect with us

technokrata

Újabb kémfotók: Sony Ericsson K770i

Kütyük

Újabb kémfotók: Sony Ericsson K770i

Mostanság a Sony Ericsson titkos mobiljairól érkezik a legtöbb kémfotó.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, az alábbi felvételeken az Ai fejlesztési kódnevű, W880i típusjelű készülék Walkman ˝mentesített˝ testvérmodellje látható, mely vélhetően Sony Ericsson K770i néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban. A Cyber-shot besorolású készüléken a W880i-től eltérően nem kettő, hanem csak egy (autofókuszos) kamera kapott helyet, a többi specifikációt azonban egyelőre sűrű homály fedi, így most inkább tekintsük át röviden, hogy jelenleg mit lehet tudni, vagy inkább sejteni a W880i-ről.

Sony Ericsson W880i
Ez az egyelőre meglehetősen titokzatos készülék körülbelül olyan szolgáltatási körrel rendelkezik, mint a közelmúltban debütált Sony Ericsson W850i, azonban lényeges eltérés, hogy a W880i már igen csak ˝anorexiás˝ (és candybar kialakítású). Ez a gyakorlatban egész pontosan 9,4 milliméteres vastagságot jelent.

A telefon elülső részét alumínium borítja, a hátsó rész pedig puha tapintású, gumiszerű, fekete színű műanyagból készült. A rendszercsatlakozó az oldalélre került, a beépített digitális fényképezőgép pedig egy 2 megapixeles CMOS képszenzorra épül, ami ugyebár 1.600×1.200 képpontos maximális fotófelbontást jelent. A legnagyobb videófelbontás egyelőre ismeretlen, de az biztos, hogy az autofókusz ezúttal sajnos kimaradt a fényképezőgépből. Az 1,9 colos képátlójú TFT LCD feltehetőleg 176×220 pixeles felbontású és 18 bites színmélységű, vagyis 262 ezer színárnyalatú.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor a jövő esztendő elején debütáló, kétkamerás Sony Ericsson W880i UMTS (3G) kompatibilis, alapcsomagjában pedig többek közt egy 1 GB-os kapacitású M2 memóriakártya is helyet kap. A várható árat egyelőre sűrű homály fedi. Az AI elnevezés egyébként onnan ered, hogy a telefon elkészítését egy japán tenisz játékos, egy bizonyos Ai Sugiyama inspirálta.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák