Connect with us

Hirdetés

technokrata

TV-vevős, GPS-es csúszkamobil – gigant kijelzővel

Kütyük

TV-vevős, GPS-es csúszkamobil – gigant kijelzővel

A világ egyik leginnovatívabb mobilgyártójaként jegyzett Pantech ezúttal is kitett magáért.

A dél-koreai székhelyű gyártó ezúttal egy szétcsúsztatható kialakítással rendelkező készülékkel rukkolt elő, mely formai megoldásait tekintve leginkább az LG-féle csokimobilokhoz hasonlít, azonban tudás tekintetében jóval előrébb jár azoknál.

A fehér színben pompázó sliderphone beépített DMB tunere révén minden további nélkül képes földi sugárzású digitális televíziós adások vételére, melyek megjelenítésében jó szolgálatot tesz a méretes, egész pontosan 2,6 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző. A 16:9-es és 4:3-as videóanyagok megjelenítésére egyaránt alkalmas widescreen display egyrészt QVGA (320×240 pixel) felbontásáról, másrészt 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg.

A kijelző alatt elhelyezett kezelőszervek több szempontból is érdekesek: aktiválásukhoz nem kell megnyomni, hanem elég csak megérinteni őket, továbbá amint hozzájuk érünk, egy kicsit vibrálni kezdenek, ezáltal pedig egyfajta különleges tapintásérzetet keltenek az ujjainkban.

Az autofókusz funkciós kamera segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotók készíthetők, melyek aztán a 184 MB-os belső memóriában, illetve akár microSD formátumú memóriakártyákon is elmenthetők. A csukott helyzetben 99×49,6×18,8 milliméter méretű, 118 gramm tömegű Pantech IM-U160 többek közt MP3 lejátszót és még egy GPS-vevőt is magáénak tudhat. Nem is rossz…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés