Connect with us

technokrata

T-Mobile: 3 megabites HSDPA Internet hazánkban!

Kütyük

T-Mobile: 3 megabites HSDPA Internet hazánkban!

A T-Mobile ismét eggyel magasabb sebességi fokozatba kapcsolt.

Hétfőtől a T-Mobile-nál már kapható a legújabb, hordozható számítógépekhez használható netkártya, mellyel a szolgáltató Magyarországon jelenleg egyedülálló, 3 Mbit/s sebességű szélessávú (3G/HSDPA) hálózatának előnyei maradéktalanul kihasználhatók.

Az Option GT-max 3.6 kártyával a T-Mobile ügyfelei a 23 városra kiterjedő szélessávú hálózaton jelenleg 3 Mbit/s, jövőre pedig 7,2 Mbit/s letöltési sebességgel internetezhetnek.

A legújabb netkártya bevezetésével összesen 5 HSDPA-képes eszköz (mobiltelefon, mobilszámítógép, netkártya és asztali modem) kapható a legnagyobb hazai mobilszolgáltatónál, amelyekkel kompromisszumok nélküli letöltési sebesség érhető el a 3G/HSDPA hálózaton.

A Samsung Z560, a T-Mobile MDA Vario II, a web´n˝walk Box asztali modem, illetve a T-Mobile Web´n´walk Netkártya Compact és az Option GT-max 3.6 akciós árából ráadásul az Internet előfizetése esetén a szolgáltató további kedvezményeket ad.

A legutóbbi bejelentés óta a szélessávú hálózat már Törökbálinton és Szentendrén is gyors netezést biztosít, és a T-Mobile akár 3 Mbit/s sebességű szélessávú hálózata az ország lakosságának 28 százaléka számára elérhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák