Connect with us

technokrata

Kémfotó: Sony Ericsson W200i – ultra-olcsó zenemobil

Kütyük

Kémfotó: Sony Ericsson W200i – ultra-olcsó zenemobil

Újabb kémfotó érkezett a Sony Ericsson háza tájáról.

Az alábbi, sajnos nem túl jó minőségű fényképen egy mindeddig hivatalosan még be nem jelentett Sony Ericsson mobiltelefon látható. A kereskedelmi forgalomban minden valószínűség szerint Sony Ericsson W200i néven debütáló újdonság alsó részén ott az a bizonyos jól felismerhető Walkman logó, vagyis ezúttal egy újabb zenemobilhoz van szerencsénk.

Mivel a W200i egy alsóbb árkategóriában versenyző készülék, elmondható, hogy segítségével a Sony Ericsson a közeljövőben minden korábbinál szélesebb körben szeretné elterjeszteni a Walkman zenetelefonokat. A már kapható K510i-re épülő W200i-ben minden valószínűség szerint egy 128×160 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú TFT kijelző teljesít szolgálatot, a telefon többi specifikációját azonban jelenleg még sűrű homály fedi. Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy a legolcsóbb Sony Ericsson Walkman mobil pontosan milyen áron jelenik majd meg a kereskedések polcain.

Ahogy arról már beszámoltunk, a cég vezetői kérdésünkre nemrégiben elárulták, hogy teljesen biztos, hogy 2007-ben nem fog bemutatkozni Sony PlayStation jellegű, elsősorban mobil szórakoztatásra és játékra kihegyezett Sony Ericsson mobiltelefon. A gyártó ellenben jövőre be fogja mutatni első olyan készülékeit, melyekkel már nem csak internetes, hanem földi sugárzású televíziós adások is nézhetők lesznek – magyarul hamarosan érkeznek az első DVB-H kompatibilis Sony Ericsson telefonok. A vállalat képviselői elmondták, hogy a mobil operátorok manapság már nem annyira az EDGE-re, hanem sokkal inkább a 3G-re fókuszálnak és ezért fordulhat elő, hogy egyes Sony Ericsson 3G mobilokból hiányzik az EDGE támogatás. A Sony Ericsson egyébként a közeljövőben vadonatúj HSDPA (3,5G) készülékekkel is meg kíván jelenni a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek