Connect with us

technokrata

Gyönyörű új pengemobil – érintőkijelzővel

Kütyük

Gyönyörű új pengemobil – érintőkijelzővel

Az LG legújabb mobiltelefonja mindenképpen alkalmas arra, hogy alaposan felhívja magára a szakma és persze a vásárlók figyelmét.

Mint ismeretes, az LG a napokban jelentette be, hogy nem kevesebb mint huszonegy terméke kapott iF Product Design Award 2007 díjat. Ezen termékek között szerepel többek közt néhány számítógépes monitor, egy hűtőszekrény, pár plazma televízió, valamint egy notebook, ezenkívül pedig több mobiltelefon. A díjazott mobilok között található a KG810 típusjelű első szétnyitható csokimobil, a KE820-as és KG320-as kártyatelefonok, valamint a KG920-as 5 megapixeles kamerás mobil.

A népes lista végén meghúzódik egy bizonyos LG KE850-es mobiltelefon is, melyről az eddigiekben vajmi keveset hallottunk, most viszont röviden áttekintjük, hogy pontosan mit is lehet tudni róla. Az LG KE850 tulajdonképpen nem más, mint egy elegáns Chocolate Phone designt kapott, ultra-vékony kialakítású mobiltelefon újdonság. A készülék érdekessége abban rejlik, hogy előlapjának szinte az egészét betölti a nagyméretű folyadékkristályos kijelző, mely alatt nem is találunk hagyományos szám/karakter billentyűket, hanem csak néhány fontosabb funkciógombot. Mondanom sem kell, hogy a TFT LCD érintésérzékeny funkcióval bír.

A készülék hátlapjának felső részébe került a digitális fényképezőgép modul: az optika mellett egy LED-vakut és egy kis tükör felületet is elhelyeztek a fejlesztők. A többek közt videórögzítésre is alkalmas kamera lelke egy 2 megapixeles CMOS képszenzor, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos felbontású fényképek készíthetők. A belső memória kapacitásáról, illetve bővíthetőségéről sajnos nincsenek pontos információink.

Az LG KE850 várható árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek