Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj, divatos luxusmobilok

Kütyük

Vadonatúj, divatos luxusmobilok

Hamarosan újabb luxusmobilok jelennek majd meg a piacon.

A LG és a divatvilág egyik vezető márkájáként jegyzett Prada exkluzív megállapodást kötött innovatív és ikon jellegű mobiltelefonok kifejlesztésére. Az LG első Prada telefonja a gyártó szerint ˝a csúcstechnológia és az avantgárd design ötvözeteként nyújtja majd a vásárlóknak a legjobbat mind stílusában, mind funkcionalitásában˝. Az LG és a Prada egymás tapasztalatából és ismeretanyagából erőt merítve fejlesztette ki az új termék minden egyes részletét. A közös munka során mindkét cég különös figyelmet fordított az olyan kulcsfontosságú tényezőkre, mint a szoftver, a kezelőfelület, a zenelejátszó, valamint a design és a csomagolás.

Az együttműködés eredményeképpen egy egyedi, kifinomult külsejű és egyben elegáns készülék jött létre, mely érintésvezérelt kezelőfelülettel rendelkezik, így elfelejthetjük a hagyományos billentyűket. A terméket 2007 elején tervezik bevezetni Európában (elsőként Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban), majd bemutatásra kerül Ázsiában is, többek között Hong Kongban, Tajvanon és Szingapúrban. A telefon koreai változata 2007 második negyedévében kerül majd piacra.

˝Az LG óriási lelkesedéssel működik közre a partnerkapcsolatban. Klasszikus jellegű és kifinomult megjelenésű designjával a Prada a tökéletes partner az innovatív technológiájú, stílusteremtő víziók megvalósításában. Olyan exkluzív telefonokat szeretnénk létrehozni, melyekkel a vásárlók kifejezhetik személyiségüket. Érzéseim szerint a Prada-val valóra válthatjuk elképzeléseinket˝ – mondta Mun-Hwa Park, az LG mobilkommunikációs részlegének elnöke.

˝Ruháink és kiegészítőink készítése során folyamatos áttörésre törekszünk és nincs ez másként most sem. A Prada következetesen nem egy már létező termékhez adja nevét, sőt. Miuccia és jómagam az LG-vel együttműködve egy egyedi stílusú, rendkívül jellegzetes készüléket alkottunk külső és belső értékeit tekintve egyaránt. Akárcsak az LG, mi is híresek vagyunk arról, hogy ügyelünk a részletekre és nem vagyunk hajlandóak kompromisszumokra, ha termékeink minőségéről van szó. Az új mobiltelefon is ebben a szellemben készült˝ – mondta Patrizio Bertelli, a Prada vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés