Connect with us

technokrata

Vadonatúj, divatos luxusmobilok

Kütyük

Vadonatúj, divatos luxusmobilok

Hamarosan újabb luxusmobilok jelennek majd meg a piacon.

A LG és a divatvilág egyik vezető márkájáként jegyzett Prada exkluzív megállapodást kötött innovatív és ikon jellegű mobiltelefonok kifejlesztésére. Az LG első Prada telefonja a gyártó szerint ˝a csúcstechnológia és az avantgárd design ötvözeteként nyújtja majd a vásárlóknak a legjobbat mind stílusában, mind funkcionalitásában˝. Az LG és a Prada egymás tapasztalatából és ismeretanyagából erőt merítve fejlesztette ki az új termék minden egyes részletét. A közös munka során mindkét cég különös figyelmet fordított az olyan kulcsfontosságú tényezőkre, mint a szoftver, a kezelőfelület, a zenelejátszó, valamint a design és a csomagolás.

Az együttműködés eredményeképpen egy egyedi, kifinomult külsejű és egyben elegáns készülék jött létre, mely érintésvezérelt kezelőfelülettel rendelkezik, így elfelejthetjük a hagyományos billentyűket. A terméket 2007 elején tervezik bevezetni Európában (elsőként Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban), majd bemutatásra kerül Ázsiában is, többek között Hong Kongban, Tajvanon és Szingapúrban. A telefon koreai változata 2007 második negyedévében kerül majd piacra.

˝Az LG óriási lelkesedéssel működik közre a partnerkapcsolatban. Klasszikus jellegű és kifinomult megjelenésű designjával a Prada a tökéletes partner az innovatív technológiájú, stílusteremtő víziók megvalósításában. Olyan exkluzív telefonokat szeretnénk létrehozni, melyekkel a vásárlók kifejezhetik személyiségüket. Érzéseim szerint a Prada-val valóra válthatjuk elképzeléseinket˝ – mondta Mun-Hwa Park, az LG mobilkommunikációs részlegének elnöke.

˝Ruháink és kiegészítőink készítése során folyamatos áttörésre törekszünk és nincs ez másként most sem. A Prada következetesen nem egy már létező termékhez adja nevét, sőt. Miuccia és jómagam az LG-vel együttműködve egy egyedi stílusú, rendkívül jellegzetes készüléket alkottunk külső és belső értékeit tekintve egyaránt. Akárcsak az LG, mi is híresek vagyunk arról, hogy ügyelünk a részletekre és nem vagyunk hajlandóak kompromisszumokra, ha termékeink minőségéről van szó. Az új mobiltelefon is ebben a szellemben készült˝ – mondta Patrizio Bertelli, a Prada vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek