Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 8820: új luxusmobil – nagy tudással

Kütyük

Nokia 8820: új luxusmobil – nagy tudással

Íme egy elgondolás, hogy vajon milyen lesz a Nokia legújabb luxusmobilja.

Rögtön az elején nem árt tisztázni, hogy az alábbi rajzok nem a Nokia tervezőműhelyeiben készültek, hanem egyszerűen csak a fantázia szüleményei. A Skylab Design által felvázolt skicceken egy bizonyos Nokia 8820 típusjelzésű készülék látható, mely értelemszerűen arra hivatott, hogy felváltsa a Nokia 8800, illetve a nemrégiben debütált Nokia 8800 Sirocco Edition típusjelzésű elitmobilokat.

A Nokia 8820 jelentősen kisebb méretű és egyben vékonyabb is, mint neves elődei, a rozsdamentes acélból készült készülékház kialakítása viszont nem sokat változott, vagyis maradt az egyedi szétcsúsztatható design. Az alaphelyzetben rejtett billentyűk magnéziumból készültek.

A karcálló zafírkristály üveg borítás alá bújtatott, TFT technológiájú kijelző nem kevesebb mint 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni, felbontása pedig minden bizonnyal meghaladja a 208×208 képpontot (Nokia 8800 SE).

Az immár harmadik generációs (UMTS) hálózatokban is használható Nokia 8820 hátoldalán egy 3 megapixeles kamera modul kapott helyet, ezenkívül pedig az előlapra is került egy elsősorban videóhívásokhoz használatos kiegészítő kamera. A belső memória kapacitása 100 MB, mely azonban memóriakártyák révén könnyen tovább bővíthető.

Ki tudja, egyszer talán a valóságban is létezik majd egy ehhez hasonló Nokia készülék…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés