Connect with us

technokrata

Nokia 6233 Music Edition: megzenésítve

Kütyük

Nokia 6233 Music Edition: megzenésítve

A Nokia 6233 sem kerülhette el a sorsát – a finnek ezt a modellt is megzenésítették.

A Nokia 6233 Music Edition típusjelzésű újdonság a Nokia korábban megjelent zenemobiljaitól eltérően nem fekete, hanem fehér borítást kapott. A telefon mellé alapáron jár egy ugyancsak fehér színt kapott, sztereó hangszóró állvány (Music Stand), valamint egy 512 MB kapacitású microSD (TransFlash) memóriakártya, melyet kényünk-kedvünk szerint telemásolhatunk zenékkel, vagy éppen videókkal. A készülékhez továbbá egy HS-23 típusjelű sztereó headset is jár.

Mint ismeretes, a 110 gramm tömegű, 81 köbcentiméter térfogatú telefonban helyet kapott többek közt egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera, egy QVGA (320×240 pixel) színes kijelző, egy digitális zenelejátszó, sztereó hangszórók és egy sor olyan alkalmazás, illetve képesség, melyekkel a felhasználók kiaknázhatják a 3G-ben rejlő lehetőségeket.

A Nokia 6233 készülékkel a mobil iroda még elérhetőbbé válik, hiszen a SyncML által egyszerűen szinkronizálhatunk naptár, telefonkönyv funkciókat, illetve a teendők listáját, így nem feledkezhetünk meg egyetlen találkozóról sem. A Nokia 6233 Bluetooth vezeték nélküli technológiája által egyszerűbbé válik az adattovábbítás, illetve a csatlakozás, így könnyebben nyomtathatjuk ki kedvenc fotóinkat, vagy csatlakozhatunk a headsethez.

A Nokia 6233 több mint 4 óra beszélgetési időt tesz lehetővé GSM hálózatokon (több mint 3 óra beszélgetés WCDMA hálózatokon), illetve több mint 2 hetes készenléti idővel rendelkezik.

Az egyelőre csak Ázsiában kapható Nokia 6233 Music Edition ára átszámítva mintegy 73 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle