Connect with us

technokrata

Magyar autós csatorna az Interneten

Kütyük

Magyar autós csatorna az Interneten

Elindult a Videobomb videó-megosztó szolgáltatás első tematikus csatornája, az autós csatorna.

A szolgáltatás első tematikus csatornája egyaránt megjelenteti a témában feltöltött felhasználói videókat és a Blogter által szerkesztett videókat is. A szerkesztésben profi újságíró is részt vesz Istenes László személyében, aki jól ismeri az autós műsorokat és a felhasználó elvárásokat.

A Videobomb saját videói exkluzív anyagaikkal, egyedi autótesztjeikkel, autós sportesemények beszámolóival (pl. rally, offroad, gyorsasági versenyek) és még számtalan más tartalommal (pl. motoros kisfilmek) szeretné elnyerni a felhasználók figyelmét. A videó-megosztók elsősorban a felhasználók által megosztott videofilmek közzétételére jöttek létre. Ugyanakkor a technológia egyben saját internetes mikro-műsorok indítását is lehetővé teszi, hiszen a folyamatos elérhetőség és a mindenki által láthatóság biztosított.

A megosztott kisfilmek videó-blogként (vlogként) is működhetnek, hiszen alkotója szubjektív formában videojegyzetként szól a nézőkhöz, és kisfilmjét véleményezni lehet, vagy például a feltöltött anyagokat ki lehet listázni. Az egyszerű technológia megoldások révén a saját weboldalakban, blogokban is könnyen közzétehetőek az alkotások. Miskolczy Csaba, a Videobomb vezetője elmondta, hogy amennyiben az autós csatorna pozitív nézői fogadtatásban részesül, hamarosan más tematikai csatornák elindítására is sor kerülhet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle