Connect with us

technokrata

Két új 3G mobil a Vodafone-nál

Kütyük

Két új 3G mobil a Vodafone-nál

Két új készülékkel egészült ki a Vodafone harmadik generációs választéka.

A kínálatban megjelent a Nokia 6288, illetve a Sony Ericsson Z610i, ezzel jelenleg tizenhat UMTS mobil közül választhatnak az ügyfelek.

A Nokia 6288 divatos formájú, szétcsúsztatható telefon. A kétféle, 2 megapixeles és VGA kamerával ellátott mobillal megoszthatjuk egymással videofelvételeinket, illetve részt vehetünk kétirányú videóhívásban is. A készülék valós idejű videómegosztásra is képes, illetve video-csengőhangokat is találhatunk benne. A gyári miniSD memóriakártya tárolási kapacitása 512 MB-os. A Nokia 6288 külön kamera- és zoom-gombot is tartalmaz, így családunkról, vagy barátainkról még egyszerűbben rögzíthetünk videofelvételt vagy kattinthatunk el egy képet. A Nokia 6288 segítségével készített videofilmeket megszerkeszthetjük, majd MMS-ben vagy e-mailben küldhetjük tovább, míg a fotókat a Bluetooth technológiával bármely kompatibilis printeren kinyomtathatjuk.

A Sony Ericsson Z610i divattelefon rószaszín változata kapható a Vodafone-nál, így elsősorban a hölgyek számára lehet csábító az új telefon. A harmadik generációs (UMTS) mobil szétnyitható formájú, a készülék felhajtható fedlapjának teljes egésze csillogó, üvegszerű felületet kapott. A Z610i szintén két kamerával rendelkezik, a 2 megapixeles kamera az előlapon található. A gyári csomagban egy 64 MB kapacitású Memory Stick Micro (M2) memóriakártyát találunk. Az OLED technológiára építkező kiegészítő külső display mindaddig rejtve marad, amíg nem jön egy bejövő hívásunk – a 128×36 pixeles felbontású display alaphelyzetben láthatatlan. A TFD technológiájú belső kijelző egy középkategóriás darab, lévén hogy 262.144 színárnyalata mellé 176×220 képpontos felbontás társul.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák