Connect with us

technokrata

Google Toolbar magyarul

Kütyük

Google Toolbar magyarul

Mától magyarul is elérhető a Firefoxhoz szánt legújabb Google Toolbar, azaz magyar nevén az Eszköztár.

A Google Eszköztárat úgy fejlesztették, hogy megkönnyítse az Internet használatát és lehetővé tegye a keresett információ lehető leggyorsabb és legegyszerűbb elérését. Segítségével a felhasználó bármilyen honlapról hozzáférhet a Google keresőjéhez anélkül, hogy előbb a Google oldalára látogatna. A Google Eszköztár Béta immár Firefoxhoz is kínálja azokat a szolgáltatásokat, amelyek korábban csak Internet Explorerhez voltak elérhetők, beleértve a személyre szabható gombokat, online könyvjelzőket és az új megosztási lehetőségeket.

Az Eszköztár testreszabható a felhasználói gombokkal, amelyek segítségével egy kattintással betölthetjük kedvenc oldalaink RSS híreit. A különböző híroldalak főcímeit például közvetlenül az Eszköztáron olvashatjuk el, így a számunkra legfontosabb információkhoz azonnal hozzájuthatunk.

A felhasználó könyvjelzőket hozhat létre annak érdekében, hogy kedvenc oldalai mindössze egy kattintásra legyenek tőle. A könyvjelzőket a felhasználó a saját Google postafiókjába menti, így bármely számítógépről hozzáférhetőek. Például ha a felhasználó a munkahelyén jelöl meg egy érdekes cikket, amit csak később szeretne elolvasni, ezentúl az otthoni számítógépről is könnyedén hozzáférhet a lementett könyvjelzőhöz, egyszerűen csak be kell lépnie saját Google fiókjába.

Ezen túlmenően a bővített megosztási funkció megkönnyíti a honlap tartalmának továbbítását Gmailen, csupán a kívánt szövegrészt kell kiválasztani majd egy elegáns mozdulattal a „Küldés” gombra kattintani.

A Firefox-hoz készült Google Eszköztár béta-verziója világszerte már 26 nyelven érhető el. Az ingyenesen letölthető alkalmazás Windows XP/2000 SP3+, Mac OS X 10.2+ vagy Linux operációs rendszeren futtatható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle