Connect with us

technokrata

Érkezőben a Motorola L7e – élesített penge

Kütyük

Érkezőben a Motorola L7e – élesített penge

A Motorola élesített pengemobilja akár már a karácsonyfa alatt is ott lehet.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Motorola nemrégiben kisebb ráncfelvarrást hajtott végre népszerű SLVR L7-es mobilján. A Motorola L7e névre keresztelt újdonság 114 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 13 milliméter vastag, illetve 105 gramm tömegű. A hagyományos formavilágú telefonba egy 1,9 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző került, mely egyrészt 176×220 pixeles felbontással, másrészt 262 ezer színárnyalattal bír.

A nyolcszoros digitális zoommal megáldott beépített digitális fényképezőgép az elődmodelltől eltérően végre már nem 0,3 megapixeles (VGA), hanem 1,3 megapixeles felbontással rendelkezik, és természetesen a videófelvevő funkció sem hiányzik belőle.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola L7e számára sem az MP3, AAC, AAC+ és eAAC+ formátumú zenék, sem pedig az MPEG4 szabványú videók lejátszása nem okoz gondot. Igaz, hogy a beépített memória csak 20 MB méretű, de parányi microSD (TransFlash) memóriakártyák révén akár 2 GB extra memória is bezsúfolható a mobilba.

A további fontosabb specifikációk közül említést érdemel többek közt a GPRS Class 10 és EDGE Class 10 adatátviteli technológia, a Bluetooth kontroller (A2DP, sztereó headset kompatibilitás), a Push To Talk támogatás, a WAP 2.0 böngésző, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, valamint az IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés) alkalmazás.

A kereskedelmi forgalomban mostanság debütáló Motorola L7e pontos ára egyelőre ismeretlen, de vélhetően csak minimális mértékben lesz magasabb a Motorola L7 áránál.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle