Connect with us

technokrata

A legújabb mobil akció!

Kütyük

A legújabb mobil akció!

A karácsony közeledtével egyre jobban akcióznak a mobil szolgáltatók.

Mától december végéig kezdőrészlet nélkül, 19.900 forinttal olcsóbban juthatunk mobil internetezést biztosító teljes csomaghoz a Pannonnál. A laptop, a HSDPA/3G/EDGE adatkártya előfizetéssel és a MobilAdat csomag a helyhez kötöttség nélküli internetezni kívánóknak kínál jó megoldást.

A felhasználói igényekhez alkalmazkodva kétféle nagy teljesítményű notebook (Dell Latitude D520, Lenovo 3000 N100), valamint két, különböző adatforgalmi igényekhez ideális, teljes körű internezést lehetővé tevő csomag szerepel a Pannon ajánlatában. Az ajánlat új számlás előfizetés vásárlása esetén, két éves hűségnyilatkozattal, valamint két éves MobilAdat 500 vagy egy éves MobilAdat 1500 csomag megrendelésekor érvényes.

A Pannon hazánkban az egyik legnagyobb mobil szélessávú (EDGE, UMTS) lefedettséget biztosítja, közel a teljes magyar lakosság (99 százalék) számára elérhető a gyorsabb adatátvitelt biztosító hálózat. A mobil szélessáv segítségével gyorsan és könnyedén csatlakozhatunk a világhálóhoz, helyhez kötöttség nélkül internetezhetünk és levelezhetünk.

Az újabb fejlesztésének köszönhetően immár Egerben is elérhető a harmadik generációs hálózat és az így lehetővé vált videotelefonálás, mely 2007. január végéig a Pannon hálózatán belül ingyenes hazánkban.

Megjegyzendő, hogy notebookot, adatkártyát és mobil Internet szolgáltatást tartalmazó komplett csomag a T-Mobile és a Vodafone kínálatában is fellelhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek