Connect with us

technokrata

5 forintos SMS karácsonykor!

Kütyük

5 forintos SMS karácsonykor!

Karácsonykor akár már 5 forintos áron is küldhetünk SMS-eket.

December 12-től a végfelhasználóknak lehetősége nyílik bármely magyar mobilhálózatba, vezetékes és külföldi mobilszámra SMS-t küldeni kedvező áron MSN, ICQ, Yahoo, AOL, Gmail (Gtalk) azonnali üzenetküldő programokból egy (ro)bot segítségével, mely a felhasználó contact listájában ül, mint bármelyik ismerőse, és mindig online állapotú. A felhasználó beszélgetést kezdeményezhet a robottal, parancsokat adhat az SMS küldésre és a beállításokra vonatkozólag. Az SMS küldés ára az előre feltöltött SMSkontakt egyenlegből vonódik le, mely különböző módon tölthető fel.

A rendszerben az igényeknek és pénztárcának megfelelően választható ki, hogy milyen SMS-t kell küldeni (nagyobb érvényességi idővel rendelkezzen az SMS, vagy például garantáltan legyen a jelentés a kézbesítésről). Ezek a beállítások akár contact listában lévő ro(bot) segítségével, vagy akár a webes felületen is bármikor megváltoztathatóak. A szolgáltatást a DigiCom Média Kft. indította el. A cég az ingyensms.hu, mobilabc.hu oldalalak üzemeltetője is egyben és SMS, MMS küldés/fogadás, valamint emeltdíjas rendszerek üzemeltetésével foglalkozik.

A bevezető időszakban karácsonykor (december 24-én) minden magyar mobilhálózatba küldött SMS bruttó 5 forintba kerül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle