Connect with us

technokrata

Új női mobil: illatok, kalóriák és nehéz napok

Kütyük

Új női mobil: illatok, kalóriák és nehéz napok

A Samsung új divattelefont mutatott be – kifejezetten a női vásárlók igényeire tervezve.

Az Aqua S mobilkészülék a májusban beharangozott és a hölgy vásárlók körében nagy sikert aratott SGH-530-as készülék utódja.

Az E570 nem csupán külsejével nyerheti el a hölgyek tetszését, de speciális funkciói is mind a nők mindennapjait igyekszenek segíteni. A ˝Nők élete˝ menüpontban olyan egyedi funkciók találhatóak, mint a kalóriaszámlálás, vagy az illatpárosító, mely bemutatja a hölgyeknek készült legújabb parfümök kínálatát. Szintén hasznos funkcióként, a magasság és súly megadásával, valamint a kalóriaszámlálóval kiszámítható, hogy az aznap megtett lépésekkel mennyi kalóriát égetett el a szervezet. Az adatok eltárolásával akár hetekkel későbbi értékekkel is összevethetjük a frissen mért kalóriaszámokat. Más funkciók pedig lehetővé teszik, hogy a hölgyek hatékonyan vezessék a különböző egészségügyi adataikat is.

A gömbölyded formájú Samsung SGH-E570-ben egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot – a GPRS adatátvitel támogatott, ellenben az EDGE-ről és a 3G-ről ezúttal sajnos le kell mondanunk. Az 1,8 colos képátlóval rendelkező belső folyadékkristályos kijelző TFT technológiára építkezik és elsősorban 176×220 pixeles felbontásáról, valamint 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg.

A beépített digitális fényképezőgép maximális felbontása 1,3 megapixel, de természetesen videók is készíthetők a segítségével. A telefon zenelejátszó szoftvere MP3, AAC és AAC+ formátumú muzsikákat képes megszólaltatni. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel a 23 MB kapacitású belső memória, a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség, az USB 1.2 interfész és a Bluetooth 1.2 vezeték nélküli technológia. A 81 gramm tömegű mobil mérete csukott helyzetben 86x45x24 milliméter.

Az SGH-E570-es öt egyedi színben kerül forgalomba: sweet pink (rózsaszín), festival orange (üde narancs), oasis blue (óceán kék), special silver (ezüst) és viola black (mélyfekete). Az új női telefon várhatóan 2006. december végén Magyarországon, 2007-ben pedig már világszerte megjelenik a piacokon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle