Connect with us

technokrata

Nokia: fotórendelés mobilról – 10 kép ingyen!

Kütyük

Nokia: fotórendelés mobilról – 10 kép ingyen!

A Nokia ma egy teljes mértékben integrált mobil fotórendelési rendszer magyarországi elindítását jelentette be.

A szolgáltatás segítségével a kompatibilis Nokia Nseries okostelefonok felhasználói gyorsan és egyszerűen, tömörítés nélkül kinyomtatott papírképet rendelhetnek a készülékkel megörökített felvételekről.

˝A mobiltelefonos fényképezés funkciói rohamosan fejlődnek. A kameratelefonok, vagy nevezhetjük őket az internethez kapcsolódásra képes fényképezőgépeknek is, bárhol egyedülálló lehetőséget kínálnak az embereknek az események pillanatnyi ötlettől vezérelt megörökítésére, és másokkal való megosztására˝ – mondta Mikko Pilkama, a Nokia Multimedia üzletágának igazgatója. ˝Napjaink interneteléréssel rendelkező kamerái, például a Nokia Nseries multimédiás számítógépek kiváló képminőséget biztosítanak, így megéri kinyomtatni a velük készült fotókat. A Nokia készülékek tulajdonosai ezt már otthon és a nyomtatópultokban is megtehetik, ezzel az új szolgáltatással pedig nagyon egyszerűen, közvetlenül a Nokia Nseries készülékről rendelhetik meg a fényképes szolgáltatásokat, például kiváló minőségű papírképeket vagy ajándékokat, amelyeknek a házhoz szállítását is kérhetik˝.

A Nokia Nseries multimédiás számítógéppel készült fotók papírváltozatát egyszerűen és magától értetődően rendelhetjük meg. A gyárilag telepített nyomtatási megoldással több, kiváló minőségű képet rendelhetünk gyorsan és egyszerűen, közvetlenül a készülékről, a mobil-, vagy a vezeték nélküli LAN (WLAN) hálózaton. Ráadásul kedvenc fotóinkat matricára vagy ajándéktárgyakra, például bögrékre, kirakóra, egéralátétre vagy pólóra is rányomtattathatjuk.

A felhasználók személyi számítógép vagy külön fotóprinter nélkül a telefon galéria alkalmazásából férhetnek hozzá a szolgáltatáshoz, választhatják ki a kinyomtatandó képeket, adhatják meg a címüket és a rendeléshez szükséges adatokat, majd nyomhatják meg a rendelést elküldő gombot. A szolgáltatónál ezután feldolgozzák a rendelést, és a kinyomtatott képeket a megadott címre szállítják. A fizetés történhet hitelkártyával vagy utánvéttel. A szolgáltatás indulásakor minden felhasználó az első tíz papírképét ingyen rendelheti meg.

A Nokia hálózati nyomtatási szolgáltatása a Cseh Köztársaságban, Németországban és Magyarországon érhető el, a Nokia XpressPrint nyomtatási megoldást pedig a három országban kapható Nokia N73, a Nokia N80 Internet Edition és a Nokia N93 készülékekre telepítik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle