Connect with us

technokrata

A milliárdosok ilyen mobilokat ajándékoznak

Kütyük

A milliárdosok ilyen mobilokat ajándékoznak

Luxus, minden mennyiségben…

Mit tehetünk akkor, ha például karácsonykor egyszerre több családtagunknak is luxusmobilt szeretnénk ajándékozni? Vehetünk egyrészt néhány doboznyi Vertu mobilt, másrészt viszont mostantól már ˝családi csomagban˝ is vásárolhatunk ilyen készülékeket. A gyártó legújabb ajánlata nem más, mint egy gigantikus doboz, melyben nem kevesebb mint hat darab Vertu luxusmobil kapott helyet, még pedig a limitált RaceTrack Legends sorozatból. A hatos csomagolás pontos ára egyelőre ismeretlen, mindenesetre nem árt tudni, hogy még a legolcsóbb Vertu készüléknek is legalább 3.500 euróba kerül egyetlen darabja.

A RaceTrack Legends modellek egyértelműen a benzingőz és az autóversenyzés jegyében születtek. Mint ismeretes, a gyártó kínálatában már az eddigiekben is fellelhetők voltak autóversenyekhez köthető készülékek – ilyen például a Monza és a Silverstone, mostantól pedig két új, ugyancsak híres versenypályákról elnevezett készülék is elérhető. Az Indianapolis és Le Mans nevezetű modellek közös vonása, hogy levehető hátlapjukba bele van gravírozva a névadó pálya rajza

A Vertu Ascentre épülő új telefonok esetében alkalmazott speciális Liquidmetal borítás egyrészt rendkívül kellemes tapintást biztosít, másrészt pedig ellenáll a kisebb-nagyobb ütéseknek és karcolásoknak.

A hagyományos kialakítású Vertu újdonságok 108 milliméter hosszúak, 44 milliméter szélesek, 22 milliméter vastagok (78 köbcentiméter) és nem kevesebb mint 170 grammot nyomnak a mérlegen. A telefonkönyvben maximum 1.000 bejegyzést tárolhatunk el, ezenkívül pedig 220 naptári bejegyzés és 100 rövid szöveges üzenet is elfér a belső (nem bővíthető) memóriában.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Vertu RaceTrack Legends nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora a gyári adatok szerint maximum 270 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt tesz lehetővé. A további fontosabb specifikációk közé tartozik többek közt a fejlett Yamaha audiochip, a Bluetooth kompatibilitás, a PC-s szinkronizáció, illetve az MMS és e-mail támogatás.

A Vertu 2007 tavaszán várhatóan két újabb RaceTrack Legends mobilt vezet majd be a piacra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle