Connect with us

technokrata

A legújabb Nokia mobilok

Kütyük

A legújabb Nokia mobilok

Négy új Nokia mobiltelefon érkezett hazánkba.

A Nokia évente megrendezett Capital Market Days eseményén Amszterdamban négy új mobiltelefont mutatott be: a középkategóriás Nokia 6300-t, a Nokia 6290-t és a Nokia 6086-t, illetve a feltörekvő piacokra szánt Nokia 2626-t. A most Budapesten is bemutatott négy modell szállítása várhatóan 2007 első negyedévében indul.

Az új modelleket Amszterdamban a Nokia Mobile Phones üzletágának ügyvezető alelnöke és igazgatója, Kai Öistamo mutatta be, aki a vállalat jövő évi terveiről is beszámolt. ˝Az új termékek bizonyítják elkötelezettségünket amellett, hogy a technológia és a formatervezés megfelelő egyensúlyát biztosító, a különböző életstílusokhoz és pénztárcákhoz illő mobiltelefonok széles választékát kínáljuk vásárlóinknak˝.

Nokia 6300
A Nokia 6300 középkategóriás modell, amely a modern monoblokk forma továbbfejlődését testesíti meg. A 13,1 milliméter vastag Nokia 6300 rozsdamentes acél kerete izgalmas formatervezési megoldás, és egyben tartást is ad a készüléknek. Organikus domborulataival a Nokia 6300 a könnyen használható szolgáltatások széles választékát kínálja. A Nokia 6300 viszonteladói ára támogatások és adók nélkül 250 euró körül mozog majd.

Nokia 6290
A Nokia 6290 okostelefon az S60 3rd Editon és a 3G erejét egyesíti egy egyszerűen használható, vonzó formatervezésű készülékben. Számos hasznos új szolgáltatást tartalmaz, emellett praktikus Quick Cover gombokkal rendelkezik, melyekkel a készülék funkciói – többek között az interaktív, világszerte használható utazási alkalmazás – azonnal elérhetőek. A Nokia 6290 viszonteladói ára támogatások és adók nélkül várhatóan 325 euró körül mozog majd.

Nokia 6086
A négysávos GSM- és UMA-képes kameratelefon áramkörei a nagy billentyűzetet és ösztönösen használható felhasználói menüt magába foglaló, klasszikus kialakítás mögött rejtőznek. A Nokia 6086 viszonteladói ára támogatások és adók nélkül mintegy 200 euró körül mozog majd.

Nokia 2626
A Nokia 2626 egy számos különböző színben elérhető telefon, melyet a feltörekvő piacok stílusra adó felhasználóinak terveztek. A Nokia 2626 egy sor merész színben, például Fiery Red (tűzvörös) és Spatial Blue (űrkék) árnyalatban jelenik meg, FM rádióján keresztül pedig útközben is hallgathatunk zenét. A Nokia 2626 viszonteladói ára támogatások és adók nélkül hozzávetőleg 75 euró körül mozog majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle