Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb Nokia mobilok

Kütyük

A legújabb Nokia mobilok

Négy új Nokia mobiltelefon érkezett hazánkba.

A Nokia évente megrendezett Capital Market Days eseményén Amszterdamban négy új mobiltelefont mutatott be: a középkategóriás Nokia 6300-t, a Nokia 6290-t és a Nokia 6086-t, illetve a feltörekvő piacokra szánt Nokia 2626-t. A most Budapesten is bemutatott négy modell szállítása várhatóan 2007 első negyedévében indul.

Az új modelleket Amszterdamban a Nokia Mobile Phones üzletágának ügyvezető alelnöke és igazgatója, Kai Öistamo mutatta be, aki a vállalat jövő évi terveiről is beszámolt. ˝Az új termékek bizonyítják elkötelezettségünket amellett, hogy a technológia és a formatervezés megfelelő egyensúlyát biztosító, a különböző életstílusokhoz és pénztárcákhoz illő mobiltelefonok széles választékát kínáljuk vásárlóinknak˝.

Nokia 6300
A Nokia 6300 középkategóriás modell, amely a modern monoblokk forma továbbfejlődését testesíti meg. A 13,1 milliméter vastag Nokia 6300 rozsdamentes acél kerete izgalmas formatervezési megoldás, és egyben tartást is ad a készüléknek. Organikus domborulataival a Nokia 6300 a könnyen használható szolgáltatások széles választékát kínálja. A Nokia 6300 viszonteladói ára támogatások és adók nélkül 250 euró körül mozog majd.

Nokia 6290
A Nokia 6290 okostelefon az S60 3rd Editon és a 3G erejét egyesíti egy egyszerűen használható, vonzó formatervezésű készülékben. Számos hasznos új szolgáltatást tartalmaz, emellett praktikus Quick Cover gombokkal rendelkezik, melyekkel a készülék funkciói – többek között az interaktív, világszerte használható utazási alkalmazás – azonnal elérhetőek. A Nokia 6290 viszonteladói ára támogatások és adók nélkül várhatóan 325 euró körül mozog majd.

Nokia 6086
A négysávos GSM- és UMA-képes kameratelefon áramkörei a nagy billentyűzetet és ösztönösen használható felhasználói menüt magába foglaló, klasszikus kialakítás mögött rejtőznek. A Nokia 6086 viszonteladói ára támogatások és adók nélkül mintegy 200 euró körül mozog majd.

Nokia 2626
A Nokia 2626 egy számos különböző színben elérhető telefon, melyet a feltörekvő piacok stílusra adó felhasználóinak terveztek. A Nokia 2626 egy sor merész színben, például Fiery Red (tűzvörös) és Spatial Blue (űrkék) árnyalatban jelenik meg, FM rádióján keresztül pedig útközben is hallgathatunk zenét. A Nokia 2626 viszonteladói ára támogatások és adók nélkül hozzávetőleg 75 euró körül mozog majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés