Connect with us

technokrata

Sokat ér a régi, ócska mobil!

Kütyük

Sokat ér a régi, ócska mobil!

A Pannon tovább folytatja használt mobil beszámítási akcióját.

A jelentős felhasználói érdeklődés nyomán a Pannon az év végéig meghosszabbította a ˝Közel a környezethez˝ kezdeményezés részeként indított csereakcióját. A novemberben indított kampányban eddig több tízezer használt mobil gyűlt össze; az akció sikere jelzi, az ügyfelek számára is fontos, hogy a használt mobil ne károsítsa a környezetet.

A sikernek köszönhetően a Pannon december 31-éig kiterjeszti akcióját, s továbbra is 5.000 forint kedvezménnyel ösztönzi a használt mobilok leadását; a kedvezményt új kártyás vagy számlás előfizetés és készülék együttes vásárlásakor lehet érvényesíteni.

A használt telefonokat országszerte a hat Pannon Shopban és a kétszázhúsz partnerüzletben lehet leadni. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a mobil IMEI-száma beazonosítható legyen és a készülék leadója a mobil tulajdonjogáról nyilatkozzon.

Az akció végeztével az összegyűlt mobilokat a Pannon átadja az elektronikus hulladékokat szakszerűen újrahasznosító szervezeteknek, így biztosítva, hogy a kidobásra ítélt telefonok ne károsítsák a környezetet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle