Connect with us

technokrata

Színorgiában az új ˝csajos˝ mobil

Kütyük

Színorgiában az új ˝csajos˝ mobil

A Samsung legfrissebb ˝csajos˝ mobilja immár számos különböző változatban kapható.

A nemrégiben debütált Samsung Le Fleur triumvirátus (E420, E500, E570) harmadik tagja egy divatos, clamshell kialakítású készülék. A gömbölyded formájú Samsung SGH-E570-ben egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot – a GPRS adatátvitel támogatott, ellenben az EDGE-ről és a 3G-ről ezúttal sajnos le kell mondanunk.

Az 1,8 colos képátlóval rendelkező belső folyadékkristályos kijelző TFT technológiára építkezik és elsősorban 176×220 pixeles felbontásáról, valamint 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg.

A beépített digitális fényképezőgép maximális felbontása 1,3 megapixel, de természetesen videók is készíthetők a segítségével. A telefon zenelejátszó szoftvere MP3, AAC és AAC+ formátumú muzsikákat képes megszólaltatni.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel a 23 MB kapacitású belső memória, a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség, az USB 1.2 interfész és a Bluetooth 1.2 vezeték nélküli technológia. A 81 gramm tömegű mobil mérete csukott helyzetben 86x45x24 milliméter.

A Samsung a napokban Európa-szerte megkezdte a pink-ezüst színkombinációjú Samsung SGH-E570 kereskedelmi forgalmazását. A készülék ajánlott végfelhasználói ára 289 euró, vagyis mintegy 75 ezer forint. Akinek esetleg nem tetszene ez az alapszín, hamarosan három újabb színvariáció közül választhat: sötétlila, világoskék és narancssárga.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp