Connect with us

technokrata

Régi Nokiáért plüssállat, vagy akár új mobil jár

Kütyük

Régi Nokiáért plüssállat, vagy akár új mobil jár

A Nokia és a WWF az idei évben is telefongyűjtő akciót indít Magyarországon.

Mindenki, aki egy használt Nokia telefont – akkumulátorral együtt – az ország bármely Nokia-üzletébe visszavisz, és kitölti a WWF természetvédelmi kvízét, egy WWF-logóval díszített plüssoroszlánt kap ajándékba. A kérdéssort helyesen kitöltők között pedig 1 darab Nokia 5300 Xpress Music készüléket, 5 darab Nokia hátizsákot és 10 darab WWF pénztárcát sorsolnak ki a szervezők. Az akcióval a Nokia Hungary Kft. nemcsak a régi telefonok környezetbarát újrahasznosítását, hanem a WWF magyarországi tevékenységét is támogatja.

A WWF több mint 40 éve dolgozik a természet védelmén. Detox kampányában a különböző használati tárgyakban található vegyi anyagok veszélyeire hívja fel a figyelmet, támogatva az ezek kivonására, újrahasznosítására való törekvéseket. ˝A környezet megóvása mindannyiunk közös kötelessége. Bíztatunk minden Nokia-tulajdonost, hogy vigyék vissza használaton kívüli mobiljaikat a Nokia-üzletekbe és csatlakozzanak kampányunkhoz!˝ – nyilatkozta Márkus Ferenc, a WWF Magyarország igazgatója

˝A mobilkommunikáció gyors elterjedése miatt fontos számunkra, hogy a környezetre gyakorolt hatást minimalizáljuk. A Nokia elkötelezettsége a környezetvédelem iránt nem újkeletű a Nokia teljes tevékenységét – a terméktervezéstől a termelési folyamatokon át az újrahasznosításig – áthatja a környezetért felelős gondolkodásmód˝ – mondta el Greig Williams, a Nokia Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. ˝Célunk, hogy amit lehet újra felhasználhatóvá tegyünk, a környezetre káros anyagokat pedig megfelelő módon semlegesítsük˝ – tette hozzá. Magyarországon a Nokia üzleteiben már több éve visszaveszik a régi, már nem használt Nokia mobiltelefonokat és tartozékokat.

Az újrahasznosítás új életet ad a készülékeknek. A Nokia és a WWF közös akciójához csatlakozó felhasználók a tisztább környezetet és a természeti erőforrások megóvását támogatják azzal, hogy visszajuttatják a Nokia üzleteibe régi készüléküket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle