Connect with us

technokrata

Egyre népszerűbb a „csupasz” ADSL

Kütyük

Egyre népszerűbb a „csupasz” ADSL

Vége az árukapcsolásnak – ADSL internetezés, telefonvonal nélkül.

A GTS Datanet 2007 januárjától Debrecenben, Kecskeméten, Sopronban, Székesfehérváron, Szolnokon, Tatabányán és Zalaegerszegen is elérhetővé teszi Yo! Neked ADSL- és telefonszolgáltatását. A terjeszkedés révén újabb 200 ezer háztartás számára válik elérhetővé a havi vezetékes telefon előfizetés nélküli ADSL kapcsolat, amely mellé a cég ráadásként hagyományos vezetékes telefonszolgáltatást is kínál – pusztán percdíjakért.

A GTS Datanet 2006 szeptemberében indította el Budapesten Yo! Neked szolgáltatását. A cég jelenleg 26 budapesti telefonközpontba települt be saját eszközeivel, így a potenciális előfizetők 80 százalékát éri el. A Yo! Neked csomagok közül a legkelendőbbnek a 1280 Kbps letöltési sebességet kínáló Yo! Friss lakossági csomag bizonyult, amely az év végi akció keretében már 3990 Ft-tól elérhető.

A vezetékes előfizetési díj nélküli „csupasz” ADSL népszerűségét várhatóan tovább növeli majd, hogy hamarosan inaktív hurok esetében is megrendelhető lesz, vagyis a megrendelés pillanatában az ügyfélnek már nem szükséges vezetékes telefon előfizetéssel rendelkeznie. A GTS Datanet igénybejelentést inaktív hurokra is elfogad, és ügyfeleit haladéktalanul értesíti, amint a szolgáltatás az ő esetükben is kiépíthető lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek