Connect with us

technokrata

A mobil, ami mindent üt!

Kütyük

A mobil, ami mindent üt!

Következzék most egy igazi ˝mindent bele˝ szupermobil!

Az alábbi felvételeken kétségkívül a világ legszélesebb szolgáltatási körű mobiltelefonja látható, mely a keresztségben a Nokia 6639 nevet kapta és csak egyetlen baj van vele: a valóságban nem, hanem csak a fantáziavilágban létezik.

Az ismeretlen Photoshop szaki által készített fantáziarajzokon egy hagyományos kialakítású mobiltelefon látható, melynek kapcsán az első érdekesség, hogy jobb oldalából – svájci bicska módjára – kések, mini fűrészek és sörnyitók hajtogathatók ki, a dohányosok pedig minden bizonnyal az integrált Zippo öngyújtónak is nagy hasznát vennék.

A Nokia 6639 TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzője csak kevéssel nagyobb egy átlagos mobil LCD-nél, felbontása azonban fényévekkel megelőzi az összes jelenlegi kijelzőbajnokot. A 16 millió színárnyalatú display felbontása 1.024×768 pixel – hasonló felbontása van egy számítógépes monitornak.

A megfelelő számítási teljesítményről egy alig 2 GHz-es Intel Pentium processzor gondoskodik, mely szerény 512 MB memória társaságát élvezi. A készülék a fotósoknak is kedveskedik néhány ínyencséggel. Ilyen például a cserélhető objektív, a tükörreflexes működési elv, vagy éppen a külső vaku csatlakoztatási lehetőség.

Nos valahogy így kell elképzelni a Nokia 6639-et. De most már ideje felébredni…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák