Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új pengemobil – kedvező áron

Kütyük

Új pengemobil – kedvező áron

Jelenleg az ultra-vékony mobiltelefon divatőrület kellős közepén vagyunk.

Ékes bizonyítéka ennek, hogy a legtöbb gyártóhoz hasonlóan már a Toshiba kínálatában is fellelhetünk egy ilyen, igen csak anorexiás modellt. A most bejelentett Toshiba TS32 egy hagyományos kialakítással és meglehetősen szögletes designnal megáldott készülék, melynek vastagsága mindössze 10,3 milliméter. A mérlegen egész pontosan 79 grammot nyomó telefon egyébként 113 milliméter hosszú és 47 milliméter széles.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett újdonságban egy középkategóriás TFT folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely elsősorban 176×220 képpontos felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262.144 színárnyalat) ismerszik meg. A digitális fényképezőgép modul is legfeljebb csak a középkategóriába, annak is alsó szegmensébe sorolható, lévén, hogy felbontása 1,3 megapixel.

Az integrált memória kapacitása ugyan mindössze 5,5 MB, azonban jó hír, hogy parányi méretű microSD (TransFlash) memóriakártyákkal egészen 1 GB-ig bővíthető. A telefonban többek közt MP3, AAC, AAC+ zenelejátszó is került, a sztereó FM rádióról nem is beszélve.

A Bluetooth 1.2 kompatibilis Toshiba pengemobil kapcsán említést érdemel továbbá a teljes körű SMS, EMS, MMS és e-mail támogatás, a WAP 2.0 böngésző, a Java MIDP 2.0 alkalmazások és az MPEG4 lejátszó. A különböző színváltozatokban készülő GPRS készülék pontos ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés