Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trükkös tükrös telefon

Kütyük

Trükkös tükrös telefon

Stílusos mobiltelefon – olcsón.

A most bejelentett Sony Ericsson Z310i külső kijelzője el van rejtve a készülék felszínén; mindaddig diszkréten rejtőzik, amíg üzenet, vagy hívás nem érkezik. A színes effektusok a telefonkönyvben tárolt névjegyekhez rendelhetők, így a hívó fél személye azonnal felismerhető.

A telefon előlapjának sima, félig átlátszó kidolgozása lehetővé teszi a képernyőikonok ˝elrejtését˝. (Ezek jelzik, amikor új esemény történik a telefonon). A szintén a telefon felszíne alá rejtett külső kijelző pedig felfedi a hívó fél személyét.

A feltűnő kialakítást számos új megvilágítási effekt egészíti ki, melyek személyre szabják a telefont, sőt a felhasználó ˝színkóddal˝ jelölheti névjegyeit. A gyakran hívó személyekhez színes fény rendelhető, így azonnal tudhatjuk, hogy vajon munkahelyünkről keresnek, legjobb barátunk szeretne látni minket, vagy édesanyánk telefonál a vasárnapi ebéd ügyében. A menü és a képernyő külseje és hangulata beállítható úgy is, hogy megfeleljen az adott napszaknak: napközben ragyogó háttérkép, éjjel pedig megnyugtató vagy halvány háttér.

A beépített VGA fényképezőgéppel pillanatfelvételeket készíthetünk és azonnal megoszthatjuk őket családtagjainkkal és barátainkkal a Picture Blogging segítségével (a képek a Z310i készülékről közvetlenül a blogoldalra tölthetők), vagy az MMS szolgáltatással. A telefont hordozható fényképalbumként is használhatjuk, így biztosítva, hogy fényképeink mindig a kezünk ügyében legyenek.

A Z310i háromsávos EDGE/GPRS 900/1800/1900 készülék 2007 első negyedévétől kapható hazákban, a telefon ajánlott végfelhasználói ára 150 euró (38 ezer forint).

Specifikációk:
-Fő kijelző: 128×160 pixel, 65.536 szín
-Külső kijelző: 96×64 pixel, monokróm
-Beépített VGA fényképezőgép
-Üzenetkezelés: MMS, SMS és EMS, e-mail
-Azonnali üzenetküldés
-Módosítható háttérképek és témák
-Képes telefonkönyv
-Polifonikus csengőhangok
-MP3 csengőhangok
-Java MIDP 2.0 alkalmazás
-GPRS/EDGE
-HTML-böngészés
-Infravörös kapcsolat
-Bluetooth
-Kihangosítás
-WAP 2.0
-Beszélgetési idő: maximum 7 óra
-Rendelkezésre állási idő: maximum 300 óra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés