Connect with us

technokrata

Sony Ericsson: telefonáljunk olcsóbban!

Kütyük

Sony Ericsson: telefonáljunk olcsóbban!

Sony Ericsson Bluetooth VoIP készlet – alacsonyabb díjú hívásokhoz.

A HBV-100 Bluetooth VoIP készlet tökéletes eszköz a családtagokkal és barátokkal való kapcsolattartásra az Interneten keresztül. A HBH-PV705 Bluetooth headsetet és Bluetooth USB-adaptert egyesítő készülékkel a Sony Ericsson Bluetooth headsetek használatakor hagyományosan rendelkezésre álló előnyöket élvezheti, azaz többek között mindkét keze szabad marad beszélgetés közben, hosszú a beszélgetési és a készenléti idő, kiváló a hangminőség, tökéletes a kényelem, ráadásul alacsony díjú internetes hívásokat kezdeményezhet és fogadhat.

A Bluetooth USB-adapterrel a készülék Windows XP operációs rendszert futtató számítógéphez csatlakoztatható. Nincs szükség bonyolult telepítésre; a legtöbb nemzetközi internetalapú telefonos szoftverrel kompatibilis. A készülék előre párba van rendezve a kék színű HBH-PV705 eszközzel, és a vezeték nélküli kommunikációnak köszönhetően mindkét kezével szabadon tevékenykedhet telefonbeszélgetés közben a helyiségben.

Ha még sohasem jutott eszébe, hogy Bluetooth headsetjével telefonja nélkül intézze hívásait, most a megoldást a HBV-100 készlet kínálja; számítógépével együtt használva beléphet az internetes telefonálás világába – még akkor is, ha számítógépe nem rendelkezik beépített Bluetooth összeköttetéssel. A headset hosszú beszélgetési- és készenléti idejének köszönhetően teljes mértékben élvezheti az alacsony díjú internetes hívások előnyeit.

A termék 2006 végétől kapható hazánkban.

A készlet tartalma:
-HBV-100 Bluetooth VoIP készlet
-HBH-PV705 Bluetooth headset (kék)
-USB-adapter
-Normál töltő
-Felhasználói kézikönyv.

Specifikációk:
Headset tömeg: 14 gramm
USB-adapter tömeg: 8 gramm
Headset szín: kék
USB-adapter szín: fekete
A headset beszélgetési ideje Bluetooth telefonnal: maximum 12 óra
A headset készenléti ideje Bluetooth telefonnal: maximum 300 óra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák