Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung: mobil újdonság áradat

Kütyük

Samsung: mobil újdonság áradat

A Samsungnak így év vége felé is rengeteg újdonság van a tarsolyában.

A Samsung többek közt az Ultra portfolió legújabb tagjait, az új WEP400-as Headset-et, az SGH-i718-as mobiltelefont és a legújabb generációs mobil szélessávú technológiákat is bemutatja az ITU Telecom World kiállításon, melyet december 4 – 8. között rendeznek meg Hong Kongban.

A kiállításon megtekinthető az Ultra család három legújabb tagja; az Ultra Music F300, az Ultra Video F500 és az Ultra Messaging i600. Az Ultra Music F300 sztereó FM rádióval és Quick PC Sync-kel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó zenei könyvtárat és lejátszási listákat hozzon létre. Az Ultra Video F500 az első telefon DivX codec-támogatással, ami lehetővé teszi a felhasználók számára a legkülönfélébb videotartalmak megtekintését, köztük MPEG-4, H.264, WMV és AVI fájlokat. Rendelkezik továbbá PMP funkcióval, 6 centiméteres kijelzővel és 2 megapixeles kamerával is.

A mindössze 11,8 milliméter vastag és 99 gramm tömegű Samsung Ultra Messaging i600 villámgyors HSDPA támogatást élvez. A készülék a Windows Mobile 5.0 platform lehetőségekben gazdag desktop funkcionalitását ötvözi olyan multimédiás lehetőségekkel, melyek segítenek a mobil munkavégzésben, a családdal, barátokkal való kapcsolattartásban, vagy egyszerűen a kikapcsolódásban. Az Ultra újdonságok közül, az F300 és az i600 jövőre már Magyarországon is forgalomba kerül.

A Samsung az újabban bemutatott mobil szélessávú technológiákkal – a HSUPA (High Speed Uplink Packet Access) és a Mobile WiMAX-xal – teszi lehetővé, hogy a felhasználók bárhol, bármikor hozzáférhessenek magánadásokhoz, blogokhoz, zenékhez, videókhoz és más médiához. A szélessávú technológiákkal felszerelt telefonok elavulttá tehetik a méretes laptopokat, amelyeket kisebb és gyorsabb mobileszközök helyettesítenek majd, villámgyors szélessávú Internet-eléréssel, megfelelő méretű memóriával, és olyan processzorokkal, amelyek a felhasználók által elvárt valamennyi feladat teljesítésére képesek.

A nagytudású telefonok palettájáról az SGH-i718-as készülék is megjelenik 2007-ben. Az okostelefon mindössze 13,5 milliméter vastag, azonban kiválóan alkalmas az üzleti és általános felhasználói igények kielégítésére. A Windows Mobile 5.0 PPC Phone Edition platform fut rajta, mely lehetővé teszi a Microsoft Office alkalmazások használatát, valamint az MSN Messenger segítségével online kapcsolatban kommunikálhatnak a felhasználók a családtagjaikk vagy akár az ügyfelekkel. A mobilon végzett munkákat, illetve a 2 megapixeles, autofókuszos kamerával készített képeket a 128 MB-os ROM, vagy a 64 MB-os RAM belső memóriába menthetjük, de akár microSD kártyával is bővíthetjük a készüléket.

A mobiltelefon kiegészítők sem szorulnak háttérbe, hiszen az új WEP400-as headset is a kiállított termékek egyike. A WEP400 a világ első olyan Bluetooth kapcsolatot használó headsetje, mely ˝Bone Conduction Mikrofon˝ technológia alkalmazásával továbbítja a hangot. A WEP400-as vibrálást generál a telefonáló álkapocs csontjában, majd ezt a rezgést a középfülbe továbbítja. Az új hangtovábbításnak és az egyedi designnak köszönhetően a környezet zaja sem nyomja el a felek beszélgetését.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés