Connect with us

technokrata

Samsung: mobil újdonság áradat

Kütyük

Samsung: mobil újdonság áradat

A Samsungnak így év vége felé is rengeteg újdonság van a tarsolyában.

A Samsung többek közt az Ultra portfolió legújabb tagjait, az új WEP400-as Headset-et, az SGH-i718-as mobiltelefont és a legújabb generációs mobil szélessávú technológiákat is bemutatja az ITU Telecom World kiállításon, melyet december 4 – 8. között rendeznek meg Hong Kongban.

A kiállításon megtekinthető az Ultra család három legújabb tagja; az Ultra Music F300, az Ultra Video F500 és az Ultra Messaging i600. Az Ultra Music F300 sztereó FM rádióval és Quick PC Sync-kel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó zenei könyvtárat és lejátszási listákat hozzon létre. Az Ultra Video F500 az első telefon DivX codec-támogatással, ami lehetővé teszi a felhasználók számára a legkülönfélébb videotartalmak megtekintését, köztük MPEG-4, H.264, WMV és AVI fájlokat. Rendelkezik továbbá PMP funkcióval, 6 centiméteres kijelzővel és 2 megapixeles kamerával is.

A mindössze 11,8 milliméter vastag és 99 gramm tömegű Samsung Ultra Messaging i600 villámgyors HSDPA támogatást élvez. A készülék a Windows Mobile 5.0 platform lehetőségekben gazdag desktop funkcionalitását ötvözi olyan multimédiás lehetőségekkel, melyek segítenek a mobil munkavégzésben, a családdal, barátokkal való kapcsolattartásban, vagy egyszerűen a kikapcsolódásban. Az Ultra újdonságok közül, az F300 és az i600 jövőre már Magyarországon is forgalomba kerül.

A Samsung az újabban bemutatott mobil szélessávú technológiákkal – a HSUPA (High Speed Uplink Packet Access) és a Mobile WiMAX-xal – teszi lehetővé, hogy a felhasználók bárhol, bármikor hozzáférhessenek magánadásokhoz, blogokhoz, zenékhez, videókhoz és más médiához. A szélessávú technológiákkal felszerelt telefonok elavulttá tehetik a méretes laptopokat, amelyeket kisebb és gyorsabb mobileszközök helyettesítenek majd, villámgyors szélessávú Internet-eléréssel, megfelelő méretű memóriával, és olyan processzorokkal, amelyek a felhasználók által elvárt valamennyi feladat teljesítésére képesek.

A nagytudású telefonok palettájáról az SGH-i718-as készülék is megjelenik 2007-ben. Az okostelefon mindössze 13,5 milliméter vastag, azonban kiválóan alkalmas az üzleti és általános felhasználói igények kielégítésére. A Windows Mobile 5.0 PPC Phone Edition platform fut rajta, mely lehetővé teszi a Microsoft Office alkalmazások használatát, valamint az MSN Messenger segítségével online kapcsolatban kommunikálhatnak a felhasználók a családtagjaikk vagy akár az ügyfelekkel. A mobilon végzett munkákat, illetve a 2 megapixeles, autofókuszos kamerával készített képeket a 128 MB-os ROM, vagy a 64 MB-os RAM belső memóriába menthetjük, de akár microSD kártyával is bővíthetjük a készüléket.

A mobiltelefon kiegészítők sem szorulnak háttérbe, hiszen az új WEP400-as headset is a kiállított termékek egyike. A WEP400 a világ első olyan Bluetooth kapcsolatot használó headsetje, mely ˝Bone Conduction Mikrofon˝ technológia alkalmazásával továbbítja a hangot. A WEP400-as vibrálást generál a telefonáló álkapocs csontjában, majd ezt a rezgést a középfülbe továbbítja. Az új hangtovábbításnak és az egyedi designnak köszönhetően a környezet zaja sem nyomja el a felek beszélgetését.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák