Connect with us

technokrata

Ez óriási: gigantikus kijelzős Sharp mobil!

Kütyük

Ez óriási: gigantikus kijelzős Sharp mobil!

Jó szokásához híven a Sharp ismét sokkolni próbálja a mobil piacot.

Május végén jelent meg a kereskedelmi forgalomban a gyártó legutóbbi high-end multimédiás készüléke, melynek máris megérkezett a lényegében minden tekintetben továbbfejlesztett utódmodellje. A Sharp 905SH-ban egy igen csak méretes, 2,6 colos képátlójú folyadékkristályos kijelző teljesített szolgálatot, a gyártónak most azonban még erre is sikerült rátennie egy lapáttal.

A most debütált Sharp 911SH belső kijelzőjének az átmérője nem kevesebb mint 3 col, vagyis alig 0,5 collal kisebb csak a kéziszámítógépek esetében használatos szabványos 3,5 colos paneleknél (Nokia N95: 2,6 col). Az AQUOUS technológiára építkező kijelző további specifikációt változatlanul hagyták a fejlesztők, ami konkrétan 240×400 képpontos felbontást, illetve 18 bites színmélységet (262 ezer színárnyalat) jelent. A kijelző és a billentyűzet háttérvilágításának fényerejét automatika állítja, a külső fény mennyiségének megfelelően.

A fejlett TV-vevő és videórögzítő funkciókkal rendelkező Sharp 911SH ugyanúgy 105 milliméter hosszú és 49 milliméter széles, mint elődje, azonban lényeges eltérés, hogy a 27 milliméteres vastagságot ezúttal sikerült lefaragni 22 milliméterre, igaz a telefon még így sem nevezhető túl vékonynak.

A fekete, fehér, pink, rózsaszín, kék és beige színekben kapható, széthajtható és egyben elforgatható Sharp újdonságban egy 2 megapixeles kamera teljesít szolgálatot, a 20 MB kapacitású belső memória pedig microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák