Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legszebb hölgyek és a legjobb mobilok

Kütyük

A legszebb hölgyek és a legjobb mobilok

Három rangos megmérettetést is tartogatott a múlt hétvége a Mobil Show 2006 résztvevői számára.

A zsűritagok a helyszínen szavaztak a Miss Mobil Show 2006 szépségverseny helyezettjeiről, az online beküldött szavazatok alapján hét kategóriában született döntés az év telefonjainak és szolgáltatásainak legjobbjairól és a résztvevők azt is megtudhatták, mely kisfilm nyerte a 2. Nokia Mobilfilm Fesztivál fődíját.

A december első hétvégéjén megrendezett Mobil Csúcstalálkozó sokak számára hozott várt és nem várt ajándékot. A mintegy 14.000 látogatót vonzó eseményen több tucat nyeremény került kiosztásra a három nap alatt. A spontán nyeremények mellett a szervezők három verseny döntőjét is az esemény napjaira tartogatták.

A www.mobilshow.hu weboldalt böngészők online szavazás keretében voksolhattak a szakmai zsűri által versenybe nevezett telefonokról és alkalmazásokról. A december 2-i díjátadó győztesei:
-az év üzleti telefonja: Samsung SGH-D900
-az év multimédia díjasa: Nokia N93
-az év fashion mobilja: LG KG800 (Chocolate)
-az év legjobb PDA-telefonja: T-Mobile MDA Vario II
-a legnépszerűbb WAP-szolgáltatás: WLine chat
-a legnépszerűbb WAP-játék: Foci Manager
-a legnépszerűbb JAVA-játék: Doom.

A Miss Mobil Show 2006 döntőjét az utolsó napon követhették figyelemmel a rendezvényre látogatók. A kizárólag MMS-ben jelentkezők közül két forduló után a legszebb 10 lánnyal ismerkedhetett meg a közönség. A zsűri, amelynek elnöke Pantl Péter, a CKM főszerkesztője volt, második udvarhölgynek Vágó Anikót, első udvarhölgynek Rénes Szilviát választotta. A Mobil Show 2006 Szépe Csókás Réka lett.

A Mobil Show-n kerültek átadásra a 2. Nokia Mobilfilm Fesztivál győzteseinek járó díjak is. A fesztivál nyertese Vadócz Péter lett Színes Európa című alkotásával, a közönségdíjat Takács Donát kapta Nyerni akarok! című kisfilmjével.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés