Connect with us

technokrata

Sony Ericsson Z310i: designos mobil olcsón

Kütyük

Sony Ericsson Z310i: designos mobil olcsón

Tetszik Önnek a Sony Ericsson Z610i elegáns designja, de drágának találja a készüléket? Itt a megoldás a problémára!

A japán-svéd gyártó elkészítette a Sony Ericsson Z610i kistesóját, mely a keresztségben a Sony Ericsson Z310i nevet kapta. A széthajtható kialakítással rendelkező, low-end kategóriás újdonság érdekessége, hogy külső kijelzője mindaddig láthatatlan, amíg meg nem nyomunk egy gombot a telefonon. Ez a külső kijelző egyébként 96×64 képpontot tudhat magáénak, de nem színes, hanem csak monokróm.

A felhajtható fedlapon a kiegészítő kijelző felett kapott helyet a digitális fényképezőgép optikája, melynek segítségével maximum VGA, vagyis 640×480 pixeles fotók készíthetők. A vaku ezúttal sajnos kimaradt a telefonból. A belül elhelyezett fő display egy alsó-középkategóriás darab, már ami a 128×160 pixeles felbontását, illetve 65.536 színárnyalatát illeti.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson Z310i nem csak a jó öreg GPRS, hanem a jelentősen gyorsabb EDGE hálózatokban is használható, ellenben 3G nincs a készülékben. A Sony Ericsson legfrissebb telefonja kapcsán említést érdemel továbbá a teljes körű SMS, EMS, MMS és e-mail kompatibilitás, a Java MIDP 2.0 támogatás, az infravörös port, a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel, a hetvenkét szólamú polifonikus hangzás, illetve a WAP 2.0 böngésző alkalmazás.

A számos különböző színváltozatban készülő Sony Ericsson Z310i ajánlott végfelhasználói ára Európában 150 euró, vagyis mintegy 38 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek