Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csináld magad: Nokia N73 felturbózás

Kütyük

Csináld magad: Nokia N73 felturbózás

Következzék egy kis otthoni mobiltelefon tuningolás és sufni barkácsolás.

A Nokia N73 tulajdonosok közül bizonyára már sokakban felmerült már a kérdés, hogy vajon hogyan lehetne átalakítani a készüléküket Nokia N73 Music Edition modellé? Nos, most itt a megoldás!

Az All About Symbian által közölt, szerencsére nem túl bonyolult procedúra első lépése, hogy a Nokia N73 termék kódját meg kell változtatni a következőre: 0539343. A második lépés pedig nem más, mint hogy a Nokia Software Updater segítségével a ˝mezei˝ N73-as készülékre fel kell tölteni az N73 Music Edition firmware-jét. Ezt követően már meg is van a ˝vadonatúj˝ Nokia N73 ME telefonunk, melyen a médiagombbal rögtön elérhető a zenelejátszás, és amelynek a joystickjával egyszerűen vezérelhető a zenelejátszás. Fontos hangsúlyozni, hogy ezt a házi átalakítást mindenki csak a saját felelősségére hajtsa végre, mindvégig fejben tartva azt, hogy ily módon könnyen el lehet bukni a gyári garanciát.

A Nokia N73 Music Edition minden további nélkül képes az MP3, AAC, AAC+, eAAC+ és WMA formátumú muzsikák megszólaltatására, ráadásul a gyártó egy nem kevesebb mint 2 GB kapacitású memóriakártyát mellékel hozzá. A piacon ezekben a hetekben bemutatkozó, fekete színű újdonság ajánlott végfelhasználói ára 450 euró (115 ezer forint).

A hagyományos kialakítású készülék 110 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 19 milliméter vastag, tömege pedig 116 gramm. A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett újdonság természetesen mind GPRS, mind pedig EDGE és harmadik generációs hálózatokban is használható, ezenkívül pedig említést érdemel még a vezeték nélküli infravörös és Bluetooth 2.0 adatátvitel. A QVGA, vagyis 240×320 képpontos felbontású, 2,4 colos képátlójú TFT display 18 bites színmélysége révén több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Az autofókusszal felvértezett digitális fényképezőgép lelke egy 3,15 millió pixeles képszenzor, így akár már 2.048×1.536 pixeles fotókat is lőhetünk az N73-mal. A videófelbontás sajnos nem VGA, hanem csak CIF, a videófelvételek sebessége pedig 15 képkocka/másodperc. A 42 MB-os integrált memória miniSD (Secure Digital) memóriakártyákkal bővíthető, a telefonon pedig természetesen a harmadik generációs S60 szoftver fut. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel a Java támogatás, a sztereó FM rádió (Visual Radio), a 220 órás készenléti idő, a 270 perces beszélgetési idő, valamint a fejlett üzenetküldési funkciók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés