Connect with us

Hirdetés

technokrata

A miniszterelnök SMS-ben szakított!

Kütyük

A miniszterelnök SMS-ben szakított!

Itt a bizonyíték arra, hogy még a prominens személyiségek is gyakran szoktak SMS-ezni.

Jelen történetünk főszereplője nem más, mint Finnország miniszterelnöke, Matti Vanhanen. Emberünk nemrégiben egy a mobiltelefonján megírt rövid szöveges üzenetben közölte a korábban az Interneten megismert barátnőjével, hogy kapcsolatuk eddig tartott és nem tovább.

˝Matti egy SMS-ben tudatta velem, hogy: ennyi volt˝ – nyilatkozta a barátnő, Susan Kuronen egy a Me Naiset című finn lapnak adott interjújában. Matti és Susan kapcsolata néhány héttel ezelőtt ért véget, az azóta eltelt időkben azonban tele van a finn média a történettel, ugyanis a harminchat esztendős hölgyemény előszeretettel közöl újabb és újabb történeteket a miniszterelnökkel folytatott románcáról.

Az ötvenegy esztendős Vanhanen elvált és két gyermek édesapja. Megjegyzendő, hogy Jacques Chirac francia elnök nemrégiben Finnország legszexisebb férfijának kiáltotta ki a miniszterelnököt, aki egyébként mostanság értelemszerűen megpróbál hallgatni a kínos szakítás részleteiről.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a huszonnégy éves Britney Spears nemrégiben ugyancsak mobiltelefonos üzenetben értesítette párját arról, hogy a továbbiakban nem kíván együtt élni vele. Britney párja, a huszonnyolc esztendős Kevin Federline éppen egy torontói étteremben adott televíziós interjút, amikor csipogni kezdett a telefonja – ekkor érkezett meg az énekesnő szakításról szóló SMS-e. Federline azonnal megszakította az interjút és rögtön felhívta feleségét, ezután pedig egy körülbelül félórás, ismeretlen tartalmú beszélgetést folytattak le egymással. Mint ismeretes, a párnak két kisgyermeke van, az 1 éves Sean Preston és a 2 hónapos Jayden James.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés