Connect with us

technokrata

1,3 megapixeles csúszkamobil – olcsón!

Kütyük

1,3 megapixeles csúszkamobil – olcsón!

A divatos kialakítású, 1 megapixelnél nagyobb felbontású kamerás mobilokért ma már nem feltétlenül kell sokat fizetnünk.

Ékes bizonyíték erre az LG által most bejelentett KE260-as készülék, mely elérhető áron kínál divatos szétcsúsztatható kialakítást és relatíve nagy felbontású kamerát. Az LG KE260 hátsó szekciójában elhelyezett kamera immár nem VGA, hanem 1,3 megapixeles felbontású. A belső memória 14 MB-os kapacitása sajnos nem valami nagy, ráadásul a telefon nem is bővíthető memóriakártyákkal.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett, dél-koreai újdonság maximum GPRS Class 10 adatátvitelre képes, vagyis sem EDGE, sem pedig 3G nincs benne, azonban nem szabad elfelejteni, hogy ezúttal egy alsó-kategóriás telefonhoz van szerencsénk.

A 85 gramm tömegű LG KE260 alaphelyzetben mindössze 80 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 20 milliméter vastag. A készülék kapcsán említést érdemel többek közt a Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli technológia, a WAP böngésző alkalmazás, a polifonikus hangzás, valamint a Java MIDP 2.0 kompatibilitás.

A 18 bites színmélységű, vagyis több mint 262 ezer színárnyalatú folyadékkristályos kijelzővel szerelt LG KE260 pontos ára, illetve hazai piaci debütálásának időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek