Connect with us

technokrata

Mobil Show 2006: sikeres mobil csúcstalálkozó

Kütyük

Mobil Show 2006: sikeres mobil csúcstalálkozó

Péntektől vasárnapig rendezték meg az első, Mobil Show 2006 elnevezésű kiállítást és vásárt a fővárosban.

Több ezren voltak kíváncsiak az új Syma Sport- és Rendezvényközpontban a mobiltelefonok és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások jelenét és jövőjét bemutató látványosságra.

Több mint negyven kiállító újdonságai voltak láthatóak a kiállításon, ahol bemutatkoztak a T-Mobile nagy sebességű mobil Internet- és videotelefon szolgáltatásai és a TV2 Mobizódjai is. Míg a látogatók a kiállítás területén tartózkodtak mobiltelefonjaikon ingyenes háttérképeket, csengőhangokat és egyéb digitális tartalmakat fogadhattak és kipróbálhatták az új, Bluetooth alapú párkereső szolgáltatást, a toothingot is.

A rendezvény szakmai fővédnöke, Hidasi István, a Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsának tagja szerint ˝jelentős esemény a Mobil Show, hiszen fontos szerepe lehet abban, hogy a hatalmas sebességű technológiai fejlődés által elérhető új szolgáltatások közelebb kerüljenek a felhasználókhoz˝.

A Mobil Show 2006 rendezvény egy eseménysorozat első eleme, amelyet jövő év május 15-én és 16-án a szakma jeles képviselőinek részvételével a siófoki Hotel Azúrban megrendezésre kerülő Mobil Konferencia 2007 követ. A nagyközönségnek szánt látványos show és a szakmát megszólító konferencia révén a mobilpiaci szereplők új bemutatkozási és ismeretszerző lehetőséggel gazdagodnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle