Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: az első ultra-vékony Sony Ericsson

Kütyük

Kémfotók: az első ultra-vékony Sony Ericsson

Elmosódott mobiltelefon-kémfotó rajongók figyelem: itt a legújabb eresztés, ezúttal a Sony Ericsson háza tájáról!

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, az alábbi felvételen és fantáziarajzon az Ai fejlesztési kódnevű készülék látható, mely vélhetően Sony Ericsson W770i (vagy W880i) néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban. Ez az egyelőre meglehetősen titokzatos készülék körülbelül olyan szolgáltatási körrel rendelkezik, mint a közelmúltban debütált Sony Ericsson W850i, azonban lényeges eltérés, hogy az Ai már igen csak ˝anorexiás˝ (és candybar kialakítású). Ez a gyakorlatban egész pontosan 9,4 milliméteres vastagságot jelent.

A telefon elülső részét alumínium borítja, a hátsó rész pedig puha tapintású, gumiszerű, fekete színű műanyagból készült. A rendszercsatlakozó az oldalélre került, a beépített digitális fényképezőgép pedig egy 2 megapixeles CMOS képszenzorra épül, ami ugyebár 1.600×1.200 képpontos maximális fotófelbontást jelent. A legnagyobb videófelbontás egyelőre ismeretlen, de az biztos, hogy az autofókusz ezúttal sajnos kimaradt a fényképezőgépből. Az 1,9 colos képátlójú TFT LCD 176×220 pixeles felbontású és 18 bites színmélységű, vagyis 262 ezer színárnyalatú.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor a jövő esztendő elején debütáló, kétkamerás Sony Ericsson W770i UMTS (3G) kompatibilis, alapcsomagjában pedig többek közt egy 1 GB-os kapacitású M2 memóriakártya is helyet kap. A várható árat egyelőre sűrű homály fedi. Az AI elnevezés egyébként onnan ered, hogy a telefon elkészítését egy japán tenisz játékos, egy bizonyos Ai Sugiyama inspirálta.

A W770i-nek egyébként feltehetőleg lesz egy nem Walkman brandes kiadása is, mely Sony Ericsson K770i néven fog bemutatkozni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés