Connect with us

technokrata

Három titkos Nokia mobil!

Kütyük

Három titkos Nokia mobil!

A Nokiától újabb információk szivárogtak ki, hivatalosan egyelőre még be nem jelentett telefonokról.

Az alábbi, sajnos nem túl jó minőségű felvételeken a Nokia által a közelmúltban piacra dobott E61-es készülék utódmodellje látható. A kereskedelmi forgalomban várhatóan Nokia E61i néven debütáló készülék kapcsán a legfontosabb újdonság, hogy a hátlap bal-felső részébe bekerült egy integrált digitális fényképezőgép, mely feltehetően 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontással rendelkezik.

Ezen túlmenően a billentyűzet kapcsán is felfedezhetünk némi változást, így például az eddigi mini joystick átadta a helyét egy ötállású navigációs gombnak. A QVGA (320×240 pixel) felbontású kijelzővel szerelt készülék kapcsán szólnunk kell még a microSD bővíthetőségről, a Bluetooth 1.2 támogatásról, valamint a GPRS, EDGE, UMTS és WLAN adatátvitelről. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a Nokia E61i hivatalos bejelentésére rövid időn belül sor fog kerülni – a készülék várható ára egyelőre ismeretlen.

Érkezőben van továbbá egy bizonyos Nokia E65-ös telefon is: ez a modell tulajdonképpen nem más, mint a multimédiára kihegyezett Nokia N80 business, vagyis üzleti kiadása, kettő helyett ezúttal csak egy kamerával, melynek felbontása 2 megapixel. A QVGA kijelzős Nokia E65 microSD memóriakártyákat eszik és GPRS, EDGE, UMTS, valamint Wi-Fi hálózatokban is használható.

Az igazi nagy durranás azonban a Nokia E90 lesz, ami a piacvezető gyártó vadonatúj kommunikátora. Ebben a csúcsmodellben két digitális fényképezőgép, valamint egy GPS navigációs modul kapott helyet. A Nokia E90 kapcsán említést érdemel még többek közt a teljes értékű QWERTY billentyűzet, illetve az S60 platform.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle