Connect with us

technokrata

Exkluzív: ˝kétarcú˝ penge Samsung mobil!

Kütyük

Exkluzív: ˝kétarcú˝ penge Samsung mobil!

A Samsung legújabb mobiltelefonja teljesen egyedi kialakítást kapott.

Az ITU Telecom World 2006 szakkiállítás keretein belül debütált Samsung F300 beceneve nem más, mint Ultra Music Phone, melyből könnyen kikövetkeztethető, hogy ezúttal egy kifejezetten zenelejátszásra optimalizált készülékhez van szerencsénk.

A hagyományos kialakítású, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon egyik oldala teljesen úgy néz ki, mint egy hagyományos MP3 lejátszó, másik oldalán viszont egy teljes értékű mobiltelefonra lehetünk figyelmesek. Ez a spéci ˝kétarcú˝ mobil mindössze 9,4 milliméter vastag, 103,5 milliméter hosszú, illetve 44 milliméter széles.

A 3G adatátvitelről és a videótelefonálásról ezúttal sajnos le kell mondanunk, de legalább a GPRS és az EDGE nem hiányzik a telefonból. A 2,1 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú fő display 176×220 képpontos felbontással rendelkezik, 18 bites színmélysége pedig 262.144 színárnyalat megjelenítését teszi lehetővé. A kiegészítő kijelző pontos adatai egyelőre ismeretlenek. A beépített digitális fényképezőgép 2 megapixeles (1.600×1.200 pixel) felbontású és többek közt videórögzítésre is alkalmas.

Az MP3, AAC, AAC+, eAAC+ és WMA formátumú zenei anyagok lejátszására képes Samsung F300-ba egy sztereó FM rádió is került, no és persze a sztereó Bluetooth headset (A2DP) támogatásról is gondoskodtak a Samsung fejlesztői. A beépített memória 100 MB-os kapacitású és miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal könnyen bővíthető.

A Samsung F300 várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle