Connect with us

technokrata

A legjobb mobiltelefonok

Kütyük

A legjobb mobiltelefonok

A Mobil Show keretein belül többek közt az is kiderült, hogy idén kategóriánként mely készülékek bizonyultak a legjobbaknak.

Több kategóriában szavazhattak a látogatók a Mobil Show év díjazottainak versenyében. A győzteseknek szombat délután adták át az elismerést jelentő, üvegből készült díjakat. A kiemelt, ˝Navi˝ gombot mintázó díjat a Nokia kapta. Az év üzleti telefonja díjat a Samsung SGH-D900 nyerte, multimédia díjasa a Nokia N93, fashion mobilja az LG KG800 (Chocolate) lett. Legjobb PDA-telefonnak a T-Mobile MDA Vario II-t választotta a közönség. A legnépszerűbb WAP szolgáltatásnak a WLine chat, WAP játéknak a Foci Manager, JAVA játéknak pedig a Doom bizonyult.

A Mobil Show 2006 rendezvény látványos színpadi programokkal és interaktív bemutatókkal adott képet a hagyományos beszéd alapú szolgáltatások mellett mind szélesebb körben megjelenő multimédiás választékról, a videotelefóniáról, a mobilinternetes alkalmazásokról, valamint a mobil TV-ről.

Az interneten valós időben is követhetőek voltak az események, többek között a nagyszínpad programjai, ahol a közönség élőben láthatta a Hooligans együttes lemezbemutató koncertjét, Korda György fellépését és bemutató póker partyját, a TV2 Megatánc versenyzőit és a díjnyertes kanadai énekes ikerpárt, Carment és Camille-t.

A legnagyobb készülékgyártók a legnépszerűbb mobiltelefonjaik mellett a most megjelenő újdonságaikat is saját standon állították ki. Látható volt a Nokia N95-ös készüléke, a Samsung Z560-as, a Motorola KRZR és a Sony Ericsson K800i csúcstelefon is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle